SAMO ŠTO JE POSTAO "SIMPATIČAN"! KIRJOS ĆE VAM ZABITI NOŽ U SRCE! ON I VILANDER UGLAS: NOVAK NIJE NAJBOLJI! VIDEO
Nik Kirjos, Foto: Profimedia

opa!

SAMO ŠTO JE POSTAO "SIMPATIČAN"! KIRJOS ĆE VAM ZABITI NOŽ U SRCE! ON I VILANDER UGLAS: NOVAK NIJE NAJBOLJI! VIDEO

Nik Kirjos je poražen u drugom kolu Australijan opena, nakon što je od njega bio bolji Danil Medvedev. Australijanac je malo iznenadio izjavom posle meča.

Objavljeno: 15:01h

Taman što je skupio blagonaklonost Srbije, Nik Kirjos je izjavio da Novak Đoković nije najbolji teniser sveta, iako ATP lista pokazuje suprotno.

Ukoliko Danil Medvedev osvoji Australijan open, preuzeće vodeću poziciju od Novaka Đokovića a Nik Kirjos i Mats Vilander smatraju da je on već najbolji na svetu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Kirjos je na konferenciji za medije nakon meča imao samo reči hvale za ruskog tenisera, istakavši da su Danilovi udarci u svakom gemu na istom nivou i da njegov nivo nikako ne opada, te da igra na veoma visokom nivou i da je to u ovom trenutku najbolji tenis na svetu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Danil Medvedev bi, baš kao i Aleksandar Zverev, mogao da postane i zvanično najbolji teniser sveta ukoliko bi osvojio Australijan open. Moguće je da ćemo meč dvojice tenisera ruskog porekla gledati baš u finalu, kada bismo mogli da dobijemo novog najboljeg tenisera na svetu.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.