EVO KAKO JE SRBIJA MOGLA DA OSTANE BEZ NOVAKA: Đokovići su prošli kroz PAKAO! (VIDEO)
Foto: Profimedia

mnogi su zaboravili na ovo

EVO KAKO JE SRBIJA MOGLA DA OSTANE BEZ NOVAKA: Đokovići su prošli kroz PAKAO! (VIDEO)

Nakon što je srpski teniser na kraju sezone pao sa prve pozicije na svetu, raznorazni komentari su se pojavljivali o njemu, a mi vas podsećamo koliko je on svoju ljubav dokazao prema Srbiji
Objavljeno:

Novak Đoković je završio sezonu na drugom mestu ATP liste, sa loše odigranom drugom polovinom godine, koju su obeležili uglavnom slabiji rezultati.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Novak je stigao u Beograd: Ovaj događaj nikako nije mogao da propusti! (FOTO)

Nakon njegovog, za sve sigurno iznenađujućeg pada sa svetskog trona posle toliko godina dominacije, počeli su raznorazni komentari, a kao što je i u karakteru srpskog naroda, pojavili su se i oni koji su počeli da govore loše o njemu, da ga pljuju, iako su ga samo do pre nekoliko meseci dizali u nebesa.

NISAM IMAO ŽIVOT, PRIJATELJE, NIGDE NIKOGA: Đokovićev brat otkrio strašne detalje o svom životu! (VIDEO)

foto: Reuters

Svi oni su izgleda zaboravili na to da je Novak Đoković najbolji sportista koga je ova zemlja imala, i pre svega na pakleni put kroz koji je prošao on, ali i njegova porodica da bi došao do toga da bude jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta".

Da li ovo znači da će Đoković još dugo vladati svetskim tenisom? (VIDEO) (FOTO)

Sadašnji drugi reket planete je bio najbolji ambasador naše zemlje u prethodnih deceniju i po i mnogo više od nekih drugih doprineo ugledu Srbije u svetu i promeni mišljenja o našem narodu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.