VILANDER UPOZORAVA MEDVEDEVA: Nemoj da se družiš sa ĐOKOVIĆEM!
Foto: Profimedia

kakav pogled na prijateljstvo

VILANDER UPOZORAVA MEDVEDEVA: Nemoj da se družiš sa ĐOKOVIĆEM!

Ponovo "otrovne strelice" usmerene ka najboljem teniseru sveta.

Objavljeno:

Novak Đoković i Danil Medvedev su prijatelji, ali to nekome ne odgovara.

Novak Đoković i Danil Medvedev obeležili su 2021. godinu u tenisu pošto su igrali velika finala i postali najveći rivali na terenu, a istovremeno se privatno često druže.

Tako su uoči mastersa u Parizu, u kome su se borili za trofej, Medvedev i Đoković zajedno trenirali što je vrlo neobičan slučaj u tenisu. Sa poštovanjem su govorili jedan o drugome nakon meča, družili su se i pred "završni masters" u Torinu, a čini se da mnogima smeta takva vrsta rivalstva.

Mats Vilander
foto: Starsport©

Tako je legendarni švedski teniser Mats Vilander rekao da "nije siguran da mi se sviđa što se Novak i Danil druže i treniraju zajedno", izražavajući bojazan da to nije dobro za Rusa.

- Mislim da je taj odnos, gledano na duže staze, dobar za Novaka. Tako uči o svom protivniku dok trenira sa njim, a mislim da će Danil dok trenira sa njim naučiti da je najbolji teniser svih vremena. Tako da, mislim da je to stvar koja trenutno pomaže samo Novaku...- poručio je Šveđanin.

Vilander je kazao da je Đoković favorit na "završnom mastersu" u Torinu, a da od Medvedeva očekuje da u narednih pet-šest godina bude u vrhu tenisa, ako ne bude imao povreda.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.