AUSTRALIJSKI TENISER PODRŽAO ĐOKOVIĆA: Nevakcinisani moraju da dobiju šansu
Foto: Profimedia

novo mišljenje

AUSTRALIJSKI TENISER PODRŽAO ĐOKOVIĆA: Nevakcinisani moraju da dobiju šansu

Džon Milman se vakcinisao i nema problema kada je reč o ovoj temi

Objavljeno: 17:27h

Australijski teniser Džon Milman smatra da nevakcinisani igrači moraju da dobiju šansu da igraju na Australijan openu.

U teniskom svetu je glavna tema da li će nevakcinisani igrači moći da igraju na Australijan openu u januaru 2022. godine, s obzirom da je premijer Viktorije Denijel Endruz rekao da to neće biti slučaj.

Među nevakcinisanim teniserima je i najbolji među njima Novak Đoković, koji ima podršku premijera Australije Skota Morisona i australijskih ministara, ali se ipak Endruz tu najviše pita.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Endruz neće dozvoliti nevakcinisanim igračima da igraju u Melburnu i od toga ne odustaje.

Njegov sunarodnik Džon Milman se vakcinisao i nema problema sa vakcinacijom, ali smatra i da nevakcinisani moraju da dobiju šansu.

- Ne želim da igrači zbog toga izgube šansu da igraju na Australijan openu. Nevakcinisani moraju da dobiju šansu, a lepo je što za vakcinisane nema problema. ATP nije doneo odluku o obaveznoj vakcninaciji tenisera i tako nešto trenutno ne postoji, ali ne žele da stanu na put vladama i lokalnim vlastima bilo gde po ovom pitanju. Trenutno je vakcinisano oko 70% tenisera i veliki broj njih je iz Top 100. Očekujem da najbolji igrači dođu ovde i igraju. Ne mogu da govorim u njihovo ime, ali znam da će najbolji teniseri doći ovde i ako se ne vakcinišu i da će biti 14 dana u karantinu. Nije idealno, prošao sam to. Teško je posle 14 dana karantina naći svoju igru. Ovo je Grend slem. Ovo se ne igra svaki dan - rekao je Milman.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.