SOLIDAN ŽREB ZA SRBE U MAJAMIJU: Najbolje prošao Lajović!
Foto: AP

Masters u majamiju

SOLIDAN ŽREB ZA SRBE U MAJAMIJU: Najbolje prošao Lajović!

Od bitnijih nosilaca, upravo Cicipas čeka boljeg iz duela Tijaga Monteira i Kevina Andersona, dok Andrej Rubljov u drugoj rundi igra protiv jačeg iz okršaja Tenisa Sandgrena i Pedra Martineza

Objavljeno:

Srpski teniseri Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere dobili su put kojim moraju proći kroz žreb Majamija, a čini se da je Duci tu ponajbolje prošao.

Lajović se nalazi u gornjem delu žreba gde bi u eventualnom četvrtfinalu igrao protiv Danila Medvedeva, prvog nosioca kojeg je uspeo da savlada u Roterdamu.

Pre toga, slobodan je u prvom kolu, u drugom će igrati protiv kvalifikanta, a u trećem, projektovano, protivnik bi mu bio Danijel Evans.

Kada je po sredi Đere, Laslo će na startu igrati sa Jiržijem Veselim iz Češke, dok bi mu u drugoj rundi bio protivnik Aleksandar Bublik.

Kecmanović se nalazi u donjem delu žreba gde je i favorit Stefanos Cicicpas. Miomir prvo igra protiv tenisera iz kvalifikacija, a ukoliko njega prođe, protivnik će mu biti Adrijana Manarino.

Od bitnijih nosilaca, upravo Cicipas čeka boljeg iz duela Tijaga Monteira i Kevina Andersona, dok Andrej Rubljov u drugoj rundi igra protiv jačeg iz okršaja Tenisa Sandgrena i Pedra Martineza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.