KOMENTATOR NAZVAO FILIPA KRAJINOVIĆA ŠEGRTOM: Omalovažio srpskog tenisera, bivši igrači pobesneli zbog toga!
Foto: Starsport©

neprijATNOST

KOMENTATOR NAZVAO FILIPA KRAJINOVIĆA ŠEGRTOM: Omalovažio srpskog tenisera, bivši igrači pobesneli zbog toga!

Neki su poručili da bi Krajinović u svakom drugom sportu bio Ol star

Objavljeno: 10:19h

Neprijatnost se dogodila tokom prenosa duela u prvom setu između Filipa Krajinovića i Janika Sinera na egzibiciji u Adelejdu.

Krajinović je u ovaj prvi set uskočio kao zamena za Novaka Đokovića koji se najpre zbog problema sa žuljevima povukao, da bi onda ipak odigrao drugi set nakon što je njegov drug i reprezentativni kolega osvojio prvi 6:3.

Međutim, komentator prvog seta na televiziji za englesko govorno područje shvatio je Krajinovića kao nekog Đokovićevog "momka za sve" tačnije nazvao ga je "šegrtom".

A ta njegova izjava je ozbiljno naljutila neke bivše tenisere koji su putem televizije pratili meč, pa su se odmah oglasili na društvenim mrežama.

- Prvi meč u Australiji i komentator je Filipa Krajinovića, trenutno 31. tenisera sveta, koji je bio i na 26. mestu, nazvao šegrtom. Budite bolji - napisao je australijski teniser Džon Milman.

Odmah se javio i Džejms Dakvort.

- Ako si 31. teniser sveta, to znači da si veoma dobar igrač - napisao je Dakvort, a Milman u odgovorio: "Upravo tako".

Svoje mišljenje dao je i Endi Rodik.

- Saglasan sam sa ovim. U svakom drugom sportu bi on sa svojim renkingom bio Ol-star. Tenis ima taj problem sa nepoštovanjem renkinga, što je krivica medija i novinara - napisao je nekadašnji američki teniser.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.