Ovih 5 napitaka pije Nole i zato je jak kao čelik! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

budi kao đoković

Ovih 5 napitaka pije Nole i zato je jak kao čelik! (FOTO)

Srpski teniser vrlo često ističe svoj način ishrane, a gotovo da nema jutra da ga ne započne jednim od ovih napitaka
Objavljeno: 12:59h

Novak Đoković je najbolji teniser sveta i sigurno jedan od najboljih igrača u istoriji, a za njegove uspehe je između ostalog zasluažn i način ishrane koji je promenio kada je saznao da je alergičan na gluten.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ono što je interesantno jeste da on ima i određene napitke koje pije tokom dana i koji mu dodatno pomažu u dostizanju fit forme, a ovo je neizostavnih 5 napitaka koji su redovno na njegovom meniju.

1. Mlaka voda i limun

Mnogo puta je prvi reket planete govorio o tome da svako jutro započinje čašom tople vode i limuna, a ova kombinacija je odlična da vas pokrene ujutru i takođe za detoksikaciju tela. Ovaj plane detoksikacije trebalo bi da traje 21 dan zaredom.

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

2. Sok od lubenice

Dok je još sezona lubenica u Srbiji trebalo bi da probate sok od ovog povrća koji takođe pospešuje detoksikaciju vašeg tela. Za njegovu pripremu vam je potrebno nekoliko kriški ovog povrća i do dva krastavca srednje veličine, limun, nekoliko listova nane i sveža voda. Od ovog napitka će vam bolje funkcionisati bubrezi i jetra i oslobađa amonijak iz organizma.

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.