VAVRINKA PITAO NOLETA ZAŠTO PUBLIKA VIŠE VOLI RAFU I RODŽERA: Đoković mu je otvorio dušu kao nikada pre!
Nole i Stan, Foto: AP/Mark Baker

SJAJNO PITANJE

VAVRINKA PITAO NOLETA ZAŠTO PUBLIKA VIŠE VOLI RAFU I RODŽERA: Đoković mu je otvorio dušu kao nikada pre!

Sten bi bio veoma dobar novinar, ako smemo da primetimo...

Objavljeno: 17:19h

Već je svima poznato da kada Novak Đoković igra protiv Rodžera Federera i Rafaela Nadala - publika obično bodri ovu drugu dvojicu.

Tokom Instagram "lajva" u kom su učestvovali prvi teniser sveta i Sten Vavrinka, Švajcarac nije mogao da propusti priliku da Noleta upita nešto i o tome.

- Kako se boriš sa time kad je publika protiv tebe, posebno kad igraš protiv Rodžera, ali i Rafe? - pitao je Vavrinka Srbina jedno od pitanja koje je često u teniskom svetu.

- Nije lako. Kad osećam da navijaju za mog protivnika ali imaju poštovanje prema meni onda je okej, ali kada osetim nepoštovanje onda umem prenaglo da reagujem. Imao sam tih loših epizoda. Svi smo mi ljudi, svi smo emotivni, svi lako budemo ometeni na terenu stvarima sa strane, sami smo sa sobom - rekao je Đoković i potom dodao:

- Iskreno, na početku karijere, posebno protiv Rodžera i Rafe, bilo je teško za mene. Mislio sam da to nije fer, da zaslužujem veću podršku i to sam potiskivao u sebi i na taj način sam razbacivao energiju. Ali kroz svoju evoluciju kao igrača to sam sada prihvatio i sada osećam veliko olakšanje i ne trošim energiju na te stvari. Kada govorim o finalu Vimbldona prošle godine bilo je očigledno svima da je publika navijala za Rodžera - rekao je Novak.

Nole i Stan
Nole i Stan foto: Printscreen

- Zašto misliš da je i dalje tako? - opet je pitao Vavrinka.

- Možemo da diskutujemo o različitm faktorima. Rodžer je sigurno jedan od najvećih tenisera svih vremena i voljen je širom sveta. I ja ne očekujem da će publika biti u većini za mene kada igram protiv njega, osim na pojedinim turnirima. Teško mi je da odgovorim na to pitanje. Ne znam da li ja svojom negativnošću nekom delujem na publiku da navija za njih. Ali to su Rodžer I Nadal, nisu to samo sjajni igrači, već i sjajne osobe.

Šta ti misliš?

- Ja šta mislim, hahahaha - rekao je Srbin u zagonetnom tonu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.