Konačna odluka: Novak svoj meč nastavlja u sredu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

ROLAN GAROS 1/8 finala

Konačna odluka: Novak svoj meč nastavlja u sredu! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser igra protiv španskog specijaliste za zemljanu podlogu u osmini finala
Objavljeno: 19:05h

Kiša, kiša, kiša i opet kiša! Novak Đoković ni u utorak neće završiti svoj meč četvrtog kolaRolan Garosa. Srpski teniser je drugog dana nedelje započeo svoj meč protivRoberta Bautiste Aguta, ali je on prekinut pri rezultatu 3:6, 6:4, 4:1 za Novaka i biće nastavljen u sredu!

foto: Printscreen/Twitter/@rolandgarros
I deo meča koji je odigran u utorak, odigran je u užasnim uslovima za tenis, jer je teren bio vlažan, loptice teške od vode, a linije klizave. Ovakve vremenske neprilike mogle bi da produže turnir i u treću nedelju.
foto: Fonetap
TOK MEČA III SET MEČ JE PONOVO PREKINUT ZBOG KIŠE! Nadamo se da ovo neće uticati na sve boljeg Novaka! 4:1 - Teškom mukom Nole brani brejk, izgleda da će meč biti prekinut zbog kiše! 3:1 - Brejk! Nadamo se da će Srbin uspeti da odbrani prednost! 2:1 - Ponovo Nole uzima gem bez izgubljenog poena i nastavlja pohod ka polufinalu. Španac ima problem sa žuljevima na stopalu i prima lekarsku pomoć.
foto: Printscreen/RTS 1
1:1 - Agresivni Nole ne uspeva da iskoristi brejk šanse koje je imao i Agut je izjednačio. Gleda se zaista dobar i izjednačen tenis. 1:0 - Prekinuo je naš as neverovatnu seriju brejkova i na dobrom je putu da se plasira u narednu rundu! II SET 6:4 - Brejk! Nole je osvaja drugi set pošto je iskoristio drugu set loptu! Ni jedan ni drugi ne mogu da zadrže svoj servis! 5:4 - Brejk! Šta je ovo u Parizu, Španac je iskoristio drugu brejk šansu! Ovo nas podseća na duele u ženskoj konkurenciji. 5:3 - Brejk! Mnogo mora Đoković da radi za svaki poen na ovom meču. Uspeo je Srbin da iskoristi treću brejk loptu i sada servira za osvajanje seta! 4:3 - Brejk! Vratio je Agut servis, pad koncentracije našeg igrača! Španac se oporavio posle šoka. 4:2 - Brejk! Nole je sjajno odigrao dugačak gem i iskoristio brejk loptu. Agut je primio težak udarac! 3:2 - E, ovo je već lepo! Nole je sjajno odservirao i za očas posla i bez izgubljenog poena osvojio novi gem. 2:2 - Tvrd je orah domaći igrač. Potrajao je gem, nije se dao Novak, ali je Španac zadržao koncetraciju i uspeo da sačuva servis.

2:1 - 1:1 -
1:0 PONOVO JE MEČ PREKINUT ZBOG KIŠE! I SET 3:6
3:5 - BREJK
foto: Reuters
3:4 - BREJK 2:4 - BREJK
2:3 2:2 1:2
1:1 - BREJK 1:0 - BREJK

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.