U PARIZU SE BUDE IZ ZIMSKOG SNA: Budilnik je bio Novak Đoković!
Novak Đoković, Foto: EPA/Julien de Rosa

ROLAN Garos 2019.

U PARIZU SE BUDE IZ ZIMSKOG SNA: Budilnik je bio Novak Đoković!

Duel srpskog i austrijskog tenisera je odlagan dva puta zbog kiše, prekidan, a duvao je i jak vetar koji je obojici igrača pravio velike probleme

Objavljeno:

Trebalo je da se polufinalni meč na Rolan Garosu u kome su igrali Novak Đoković i Dominik Tim prekida nekoliko puta i da srpski teniser pobesni pa da se organizatori turnira probude iz zimskog sna.

Duel srpskog i austrijskog tenisera je odlagan dva puta zbog kiše, prekidan, a duvao je i jak vetar koji je obojici igrača pravio velike probleme. Sve je to izazvalo Đokovićev bes koji je tražio i razgovor sa supervizorom, a posledica su promene na turniru koje su najavljene već za sledeću sezonu.

Na četiri glavna terena Rolan Garosa sledeće godine biće postavljena rasveta kako se zbog mraka ne bi prekidali dueli, saopštili su organizatori drugog Gren slema sezone. Reflektori će biti postavljeni na terenima "Filip Šatrije”, “Suzan Lenglen”, “Simon Matje” i broj četiri.

Takođe su iz organizacije Rolan Garosa najavili i da će od sledeće godine biti u funkciji i pokretni krov na stadionu “Filip Šatrije”. Noćni termini mečeva neće biti uvedeni do 2021. godine, tako da Rolan Garos neće krenuti stopama US opena i Australijan opena na kojima mečevi počinju uveče i ponekad traju do ranih jutarnjih sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.