SVI BRUJE O SVAĐI NOVAKA, RAFE I FEDERERA: A onda Švajcarac izađe pred novinare i kaže ovo o Đokoviću!
Rodžer Federer, Foto: AP/Mark Schiefelbein

POHVALE, POHVALE

SVI BRUJE O SVAĐI NOVAKA, RAFE I FEDERERA: A onda Švajcarac izađe pred novinare i kaže ovo o Đokoviću!

Švajcarac je uspešno prebrodio prve dve prepreke

Objavljeno: 19:52h

Švajcarski teniser Rodžer Federer brani titulu ove sezone na Australijan openu.

Švajcarac je uspešno prebrodio prve dve prepreke, ali uprkos tome, nije siguran da će ponovo podići pehar prvog Gren slema. Zato je ulogu favorita prepustio drugim igračima, pre svih Novaku Đokoviću.

- Nas trojica znamo kako se osvajaju Gren slemovi, Novak, Rafa i ja. I, uveren sam, Rafa mora da pred Rolan Garos bude favorit, uopšte me ne zanima kako se on oseća. A Novak... Novak je uvek favorit na terenima s tvrdom podlogom. Zapravo, on je favorit na kom god terenu poželi da to bude, ako je 100% spreman i ako igra kao prošle godine - nahvalio je Federer Srbina.

Osim Srbina, Švajcarac je istakao još jednog igrača.

- Možda zbog tog velikog broja mojih titula sa Vimbldona i drugih turnira, možda bih i sebe stavio u taj 'miks'. Ali, ima tu još momaka. Mislim da Saša Zverev kao osvajač Završnog mastersa treba da bude neko ko će sa pravom biti smatran teniserom koji može daleko da dogura na jednom od Gren slemova. Dosad nije ispeo da se probije na taj način, ali definitivno će na jednom ovogodišnjem velikom turniru to da uradi, možda baš na ovom. Videćemo - dodao je švajcarski teniser.

Posle ovakve Federerove izjave pada u vodu teorija da su on, Đoković i Nadal u sukobu zbog podrške koju predsednik ATP Kris Kermond treba da dobije od Saveta igrača za novi mandat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.