Ubio ženu čekićem, jer mu je zvocala dok je gledao Đokovića!

U napadu ludila

Ubio ženu čekićem, jer mu je zvocala dok je gledao Đokovića!

Muškarac (76) pretukao je svoju suprugu tokom finala Australijan opena, jer zbog njene priče nije mogao da se koncentriše na dešavanja na terenu
Objavljeno:

Potpuno neverovatna vest nam stiže iz Izraela gde je jedan 76-godišnjak optužen za ubistvo svoje supruge zato što mu nije dozvoljavala da gleda finale ovogodišnjeg Australijan opena između Novaka Đokovića i Endija Marija. Kako prenosi jedna francuska agencija, čovek po imenu Moris Biniašvili prebio je na smrt svoju suprugu, jer zbog nje nije mogao da se koncentriše na teniski meč u odlučujućim trenucima.

On je sa velikom napetošću posmatrao duel srpskog i škotskog tenisera, a naljutilo ga je što je, dok je on pokušavao da posmatra borbu prvog i drugog igrača sveta, preminula neprestano pričala i "zvocala" mu. Prema izveštaju tužioca, on je nekoliko puta pokušavao da je ućutka, ali je ona nastavila da priča zbog čega je on izgubio živce, otišao u kuhinju, uzeo drvenu dasku za sečenje i udario žrtvu u glavu iz sve snage dok je ona sedela na kauču.
Udario ju je nekoliko puta, ali nakon što je ona uspela da mu oduzme dasku, ponovo je otišao do kuhinje i uzeo čekić za meso kojim je ponovo napao suprugu i udarao je sve dok komšije nisu čule njeno zapomaganje i pozvale policiju. Ona je preminula u bolnici od posledica povreda glave i mozga 3. februara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.