FEDERER ZVAO ĐOKOVIĆA NA ZAJEDNIČKI ODMOR: Novak pristao, ali pod jednim uslovom! Švajcarac odmah prihvatio!
Foto: AP/Jim Young

Postali ortaci

FEDERER ZVAO ĐOKOVIĆA NA ZAJEDNIČKI ODMOR: Novak pristao, ali pod jednim uslovom! Švajcarac odmah prihvatio!

Dvojica ljutih rivala su se družili prethodnih dana

Objavljeno:

Igranje u Lejver kupu za tim Evrope zbližilo je dodatno velike rivale sa teniskih terena - Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Veliki protivnici koji nikad nisu bili nešto preterano bliski, iako su uvek jedan prema drugom izražavali poštovanje, sada su bili maltene nerazdvojni i sve vreme su se družili što je naišlo na oduševljenje fanova i jednog i drugog.

Oni su predvodili tim Evrope do pobede 13:8 nad ostatkom sveta.

- Ako postoji savršen san o tenisu, onda je to ovo. Borg na klupi, a svi ovi igrači oko tebe, navijaju, a sa druge strane Džon Mekenro... Divno iskustvo i presrećan sam što sam ga doživeo. Svidelo mi s ei to što sam se više družio sa Rodžerom i ostalim članovima tima, što smo mogli da pričamo o teniskoj taktici, jedan drugog da podržavamo, razgovaramo i o porodicama, fudbalu. Nadam se da ćemo se ponovo uskoro naći - rekao je Đoković koji se kao kapiten po završetku takmičenja obratio navijačima u ime svog tima.

I baš tada je Švajcarac upao sa doskočicom:

- Možda neki zajednički porodični odmor?

- Ako ti platiš - odgovorio je Novak u šali, a Federer je pristao:

- Može! Bilo je super to što smo Nole i ja proveli više vremena zajedno. Tokom svih ovih godina smatrao sam da možemo biti bliži i pored napetog rivalstva. Bolje smo se upoznali i zasita je to osvežilo naš odnos. Narvno, rivalstvo na terenu će ostati - rekao je Federer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.