Cela planeta pod njegovim nogama: Svet se klanja Noletu! (FOTO)

Čestitale i legende tenisa

Cela planeta pod njegovim nogama: Svet se klanja Noletu! (FOTO)

Najboljem teniseru sveta pristižu čestitke sa svih strana posle nove titule u Melburnu. Javljaju se srpski sportisti, stranci, kolege i legende svetskog tenisa
Objavljeno: 15:16h

Neprikosnoveni teniski vladar planete je Novak Đoković, što je potvrdio i osvajanjem nove, šeste po redu titule na Australijan openu pobedom nad Endijem Marijem u finalu. A u Melburnu piči srpsko kolo: Novakovi navijači slave ispred Rod Lejver arene! (VIDEO) Ma kakav Nole, ovo je hajlajt finala: Tarzan ingliš Korejca nasmejao i Đokovića! (VIDEO) Najbolji teniser sveta nastavio je svoju dominaciju "belim sportom" koja traje već više od godinu dana i tokom koje ruši rekorde i rekorde.

Kakav ovo tenis igra Novak: Poeni kojima Mari može samo da aplaudira! (VIDEO) Ludnica ispred Rod Lejver arene: Nole bacao rekete i patike navijačima u transu! (VIDEO) Novim osvojenim peharom u Melburnu došao je do svoje 11. Gren slem titule u karijeri čime se izjednačio sa Bjornom Borgom i Rodom Lejverom, ali i sa Rojom Emersonom sa najviše titula na Otvorenom prvenstvu Australije.
Znate li po čemu će Vilander pamtiti ovaj Australijan open? Po Federeru?!?! Novakov sin gleda tatu u finalu, ali sve vreme doziva mamu! (VIDEO) Zbog svega toga nije ni čudo što prvom reketu sveta pristižu čestitke sa svih strana. Prvenstveno su mu putem društvenih mreža čestitali srpski sportisti.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.