Đoković oteo mikrofon voditelju: Previše si mi blizu, a meni je dosta suočavanja! (VIDEO)

Nova šala srpskog tenisera

Đoković oteo mikrofon voditelju: Previše si mi blizu, a meni je dosta suočavanja! (VIDEO)

Srpski teniser je posle velike pobede nad Federerom istakao koliko je morao da radi da bi bio u situaciji u kojoj je danas
Objavljeno:

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da je morao da pruži maksimum da bi pobedio Rodžera Federera u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije. Poen koji pokazuje svu savršenost Đokovićeve igre protiv Federera! (VIDEO) Srpski teniser je prva dva seta dobio za samo 54 minuta. - Igrao sam neverovatna prva dva seta, jer je to neophodno protiv Rodžera, koji tokom celog turnira igra na visokom nivou. Znao sam da će biti agresivan, da će menjati udarce i jačinu, ali igrao sam sa dovoljnim intenzitetom i koncentracijom - rekao je Đoković posle meča. Vrhunskim tenisom Đoković slomio Federera: Novak po 6. put u finalu Melburna! (FOTO) (VIDEO)

Čudo na polufinalu u Melburnu: Federer podigao navijača iz invalidskih kolica! (VIDEO) Najbolji teniser sveta je odigrao 45. meč protiv Federera i prvi put je poveo u međusobnom skoru 23:22. - Govorio sam mnogo puta da su mi Rodžer i Rafa dva najveća rivala koje imam u karijeri. Igrao sam mnogo sa njima i mnogo sam radio da bih došao do pozicije da ih izazovem. Sada sam došao do toga i pokušavam da uživam u trenutku. Đoković je do sada pet puta osvajao Australijan open i aktuelni je šampion. - Ovo je prvi Gren slem koji sam osvojio, i svaki put kada se vratim ovde i uđem u ovu arenu, budi mi sjajne uspomene. Ovde sam igrao najbolji tenis - rekao je Đoković.
U drugom polufinalu sastaju se Endi Marej i Miloš Raonić. - Očekujem neočekivano. Marej je u sjajnoj formi i mnogo ljudi navija za njega ovde. Imam dva slobodna dana i radujem se tom odmoru. Videćemo još ko će biti u finalu - rekao je Đoković.
Rođeni Beograđanin je i kroz šalu kritikovao Džima Kurijera tokom intervjua. On je pitao Đokovića zašto se stalno pomera unazad tokom razgovora. Srpski igrač mu je potom uzeo mikrofon iz ruke i rekao "ti ovo radiš" i onda se uneo Amerikancu u lice. - Previše si blizu. Dosta mi je suočavanja za danas - rekao je Đoković kroz osmeh i dobio aplauz publike.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.