DOBRO NAM DOŠAO NAZAD, MAJSTORE! Moćni Novak rasturio Janga u prvom kolu Australijan opena!
Novak Đoković ima dobru šansu da bude najbolji teniser svih vremena, Foto: Fonet

tako se to radi!

DOBRO NAM DOŠAO NAZAD, MAJSTORE! Moćni Novak rasturio Janga u prvom kolu Australijan opena!

Đoković je pobedio sa 3:0 u setovima - 6:1, 6:2, 6:4

Objavljeno:

Plašili smo se šta će se desiti, mnogi su se pribojavali i iznenađenja, ali posle ekspresne pobede (3:0 u setovima - 6:1, 6:2, 6:4) nad 62. igračem na svetu, Donaldom Jangom u prvom kolu Australijan opena, sve je jasno - Novak Đoković se na velika vrata vratio u svet tenisa!

Mnogi su se pribojavali, jer Đoković nije igrao još od četvrtine finala prošlogodišnjeg Vimbldona, kada je predao meč Tomašu Berdihu zbog povrede.

Opasna povreda je naterala Noleta da napravi najdužu pauzu u karijeri, ali i pored odlaganja povratka, i pored svih zebnji o njegovoj formi kad se bude vratio, sinoć nas je sve ohrabrio sjajnom predstavom u Melburnu.

Kao da povrede nije ni bilo, kao da je nastavio tamo gde je stao pre 6 meseci, Nole je sa lakoćom pobedio Amerikanca.

Jang nikada nije ni ušao u meč, a Đoković je, u svom stilu, diktirao igru sa osnovne linije, razgrađujući Amerikanca preciznim, jakim i dubokim udarcima.

Kako su primetili stručni komentatori koji su pratili ovaj meč, najimpresivnija stvar u vezi povratka Novaka Đokovića bilo je njegovo kretanje po terenu - očigledno je da je Nole nikad ozbiljnije pristupio fizičkim pripremama za ovaj grend slem.

Ovo je bio 3. meč Đokovića i Janga, a Nole je dobio i oba prethodna - 2006. na Australijan Openu, i 2016. u Istbornu. Novaka u sledećem kolu čeka verovatno njegov stari rival Gael Monfis.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.