NOVAK PRVI PUT U KARIJERI NOSIO RUKAV: Video sam kroz šta žene prolaze na porođaju! Divim se Jeleni i kradem fore od Kirjosa! (VIDEO)
Novak Đoković je igrao sa "rukavom" na desnoj ruci, Foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

To mu je nedostajalo

NOVAK PRVI PUT U KARIJERI NOSIO RUKAV: Video sam kroz šta žene prolaze na porođaju! Divim se Jeleni i kradem fore od Kirjosa! (VIDEO)

Srpski teniser je posle šestomesečne pauze opet na terenu i mnogo je srećan zbog toga

Objavljeno: 09:19h

Vratio se Novak Đoković na teren kao da nije ni odlazio, tačnije, odsustvovao čak pola godine s njega.

MIŠEVI, NAPUSTITE KOLO, VRATIO SE MAČAK NOLO: Đoković UNIŠTIO Tima u prvom povratničkom meču! (VIDEO)

Jeste reč o egzibicionom turniru, ali je srpski teniser demonstrirao koliko je pre svega željan tenisa i gladan novih uspeha u duelu sa Dominikom Timom.

Novak Đoković je pobedio Dominika Tima u prvom meču posle 6 meseci
Novak Đoković je pobedio Dominika Tima u prvom meču posle 6 mesecifoto: AP

- Lepo je vratiti se na teniski teren i Australiju. Ovo nije bio lak period za mene, pošto je povreda najveći protvnik za svakog sportistu. Učinio sam sve kako bi se oporavim, šest meseci je prošlo od mog poslednjeg meča. Ovo nije zvaničan turnir, ali i dalje je meč, i dalje igramo na rezultat. Hvala publici, sjajno je vratiti se - poručio je Đoković posle meča.

Peti teniser sveta prosto nije imao šansu u ovom meču, a ono što je sve zanimalo jeste i to o čemu je Srbin razmišljao tokom pauze, odnosno da li se plašio da se možda neće vratiti tenisu.

- Nisam o tome razmišljao, uradio sam sve što mogu. Borio sam se, mučio, ali znao sam da ću morati da stanem i odem na dužu pauzu. Ovo je sve kao mašina, kada kreneš ne možeš da staneš. Imamo najdužu sezonu u svim sportovima, koja traje 11 meseci.

Nije propustio trenutno 14. igrač planete da ne pomene svoju susprugu Jelenu koja je bila uz njega u ovom periodu, kao i celokupna porodica.

Jelena Đoković i Novak Đoković
Jelena Đoković i Novak Đokovićfoto: Promo

- Pauza je došla u pravo vreme. Povreda je nešto što ne želite da se desi, ali supruga i ja smo nekoliko meseci kasnije postali roditelji po drugi put. Hvala ti (Jelena). I ona je prošla kroz težak period. Kada čovek vidi na porođaju kroz šta sve žena prolazi, onda mora da joj uputi još veće poštovanje - poručio je Novak.

Da ništa ne želi da prepusti slučaju, ali i da lakat možda i dalje nije 100% kako treba, dalo se primetiti po tome što je Đoković nosio "rukav" na ovom meču.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: AP

- Želim samo da pričam o svojoj igri, ne pitajte me o plasmanu. Sjajno sam startovao, nisam mogao da dočekam da odigram meč. Hteo sam da igram i u prvoj nedelji godine, ali nije bilo suđeno. Ovo je prvi meč koji igram sa 'rukavom‘ u svojoj karijeri. Kradem tajne od Kirjosa i trudim se da serviram što bolje.

Đokovića uporedo sa egzibicionim turnirom Kujong, očekuje i turnir iste vrste samo se igra po drugačijim pravilima.

BONUS VIDEO: NOVAK SPREMAN ZA MELBURN: Evo kako je izgledao trening Đokovića u Rod Lejver areni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.