NOVAK IMA NOVOG ČLANA STRUČNOG ŠTABA: Ovo je dokaz da se sprema za veliki povratak JAČE NEGO IKAD! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/@BrainGameTennis

Nikad ozbiljniji nije bio

NOVAK IMA NOVOG ČLANA STRUČNOG ŠTABA: Ovo je dokaz da se sprema za veliki povratak JAČE NEGO IKAD! (FOTO)

Srpski teniser i ovim svojim potezom jasno stavlja do znanja koliko je željan da ponovo pravi uspehe i vrati se na mesto najboljeg tenisera sveta

Objavljeno:

Novak Đoković se sprema kao nikada do sada za novu sezonu u kojoj ga očekuje povratak na teren nakon skoro šestomesečne pauze zbog povrede.

Srpski teniser želi opet da se vrati u vrh svetskog tenisa nakon što je doživeo pad u igri i formi pre nego je odlučio da ode na oporavak od nezgodne povrede lakta.

Zato sada obraća pažnju na apsolutno svaki aspekt svoje igre, ali i protivnika, te je tako dodao i pojačanje u stručni štab.

Njemu se priključio teniski analitičar Krejg O'Šonesi, koji je proveo nekoliko dana sa njim i Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom u Monte Karlu i odatle fotografijama i porukama ohrabrio njegove fanove da veruju u povratak.

- 20 Gren slem titula! Vreme je da ponovo krenemo u lov. Jedva čekamo 2018. godinu - poručio je putem Tvitera O'Šonesi uz fotografiju Agasija i Đokovića.

Baza podataka koju poseduje O'Šonesi najveća je u tenisu zbog čega su ga, na primer angažovala sva četiri grend slema ne bi li im pomogao u analizama i predikcijama mečeva.

O'Šonesi koristi metričke podatke o igri tenisera i spram njih pravi taktiku. Naravno, moguća su i neka taktička iznenađenja.

On neće biti stalno sa Novakom, već samo kada za tim bude bilo potrebe.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević uoči 156. Večitog derbija sa Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.