SERENA SE SPREMA ZA PODVIG KOJI NIKO NIJE URADIO: Ako ovo uspe, dileme neće biti koja je najbolja teniserka svih vremena!
Foto: Fonetap

Samo 4 meseca posle porođaja

SERENA SE SPREMA ZA PODVIG KOJI NIKO NIJE URADIO: Ako ovo uspe, dileme neće biti koja je najbolja teniserka svih vremena!

Ona je najtrofejnija u "open" eri, ali želi da postane ona sa najviše trofeja ikada od kada postoji "beli sport"

Objavljeno:

Za mnoge najbolja teniserka u istoriji Serena Vilijams, sprema se da napravi još jedan podvig, tačnije da uradi nešto što niko nije uradio pre nje.

Najtrofejnija teniserka u "open eri" planira da igra na Australijan openu i brani titulu koju je osvojila tamo prošle godine i to dok je bila trudna.

Sada se sprema za novi zadatak, a to je da zaigra na prvom Gren slemu sezone, samo četiri meseca nakon što se porodila.

foto: AP

Ona želi da se izjednači po broju Gren slem trofeja sa najtrofejnijom i dalje u kompletnoj istoriji "belog sporta", Margaret Kort koja ima jedan više od Amerikanke.

- Dobila je vizu, prijavljena je, trenira, moraće malo da se aklimatizuje i to je to. Što se nas tiče, sigurni smo da će biti spremna i da će napasti rekord koji drži Margaret Kort - rekao je direktor turnira u Melburnu, Krejg Tili.

Serena je do sada osvojila 23 Gren slem trofeja, dok je Margaret Kort 24 puta podizala trofeje sa četiri najveća teniska turnira. Ipak, Amerikanka je sve to uradila od kada je tenis postao profesionalni sport.

BONUS VIDEO: Dejan Todorović posle pobede nad Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.