JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE LEGENDA: Specijalna pozivnica ga čeka, pa ako hoće... (FOTO)
Foto: Fonet

JEDAN OD NAJLEPŠIH TURNIRA

JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE LEGENDA: Specijalna pozivnica ga čeka, pa ako hoće... (FOTO)

Podsetimo, Đoković pauzira skoro već šest meseci zbog povrede lakta. On je poslednji meč odigrao u Vimbldonu sredinom jula, kada je morao da se preda Čehu Tomašu Berdihu zbog bolova u laktu

Objavljeno:

Organizatori turnira u meksičkom Akapulku sačuvaće specijalnu pozivnicu za Novaka Đokovića, izjavio je direktor Raul Zurutuza.

Do 15. januara sledeće godine biće saopštena kompletna lista učesnika i da li će Đoković drugi put igrati na takmičenju u Akapulku, koji se održava od 26. februara do 4. marta.

A SVE ZBOG LJUBAVI SA FATALNOM BEOGRAĐANKOM: Najbolji teniser BiH se preselio u Beograd i angažovao bivšeg srpskog igrača za trenera! (FOTO)

- Za sada ne znamo da li će Novak igrati, ostavićemo mu otvorenu specijalnu pozivnicu. Još nije objavio raspored u periodu kada se održava naš turnir, tako da ćemo sačekati. Ove godine je Meksiko napustio srećan, a mi bismo bili prezadovoljni da se opet pojavi. Uvek je važno dovesti tako atraktivne igrače", rekao je Zurutuza.

foto: Marina Lopičić

Đoković je prvi put igrao u Akapulku ove godine i to baš posle dobijene vajld karte. Ipak, nije briljirao jer je bio eliminisan već u drugom kolu od Argentinca Huana Martina del Potra sa 6:4, 4:6, 6:4.

Štepanek prvi put kao Noletov trener: Ciljevi se ZNAJU!

Podsetimo, Đoković pauzira skoro već šest meseci zbog povrede lakta. On je poslednji meč odigrao u Vimbldonu sredinom jula, kada je morao da se preda Čehu Tomašu Berdihu zbog bolova u laktu.

Nole je objavio da se na teren vraća krajem ovog meseca na egzibiciji u Abu Dabiju, dok će mu prvo takmičenje biti turnir u Dohi, gde je aktualni šampion. Turnir u Kataru počinje 1. januara i biće Srbinu jedina provera pred Australijan open.

Nole će u novu sezonu ući sa novim stručnim štabom. Pored Andrea Agasija, koji je ostao glavni trener, timu se priključio i sveže penzionisani Čeh Radek Štepanek.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.