KAKO ĆE AGASI REAGOVATI NA OVO? Pepe Imaz tvrdi da ostaje u Novakovom štabu i poručuje: Univerzum se sjajno posložio!
Foto: Profimedia

Najavljuje skoru posetu

KAKO ĆE AGASI REAGOVATI NA OVO? Pepe Imaz tvrdi da ostaje u Novakovom štabu i poručuje: Univerzum se sjajno posložio!

Španac tvrdi da će i dalje biti uz srpskog tenisera na turnirima

Objavljeno:

Andre Agasi je rekao svoje o Pepeu Imazu, tačnije nije imao ništa da kaže, jer prema njegovim rečima ne zna ko je taj čovek, niti bilo šta o tome da će on ostati u štabu Novaka Đokovića.

PITALI SU AGASIJA ZA PEPEA IMAZA: Ko je to? Nemam kontakt sa tom osobom! Pričam samo sa Novakom!

Međutim, Španac, koga mnogi smatraju guruom, a još više ima onih koji ga krive za sunovrat srpskog tenisera, se sada oglasio i poručio da će ipak i dalje biti uz njega, bez obzira na to što je promenjen kompletan ostali deo stručnog štaba.

foto: Fonetap

- Nastavljamo kao i do sada, ništa se nije promenilo. U poslednjih pet godina radili smo ovde, a ja idem na turnire kada nam odgovara i kada on oseća da sam mu potreban, ali i kada ja osećam da moje prisustvo može doneti nešto pozitivno. Uskoro će doći u Marbelju i biće ovde neko vreme - najavio je skoru Novakovu posetu Imaz za "El Pais" i dodao:

- Ponovo je postao otac i to je sjajno. Pogledajte samo kako je organizovao svoj život, kako sada ima sve vreme sveta da bude sa novorođenom ćerkicom. Univerzum se posložio na sjajan način.

foto: Fonetap

E sada je pitanje, ako zaista bude ostao uz Novaka kako će na njegovo prisustvo reagovati Agasi, ali i novi član u štabu Radek Štepanek koji je zamenio Marija Ančića.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.