Svaki patriota će biti veoma ponosan kada vidi pravi razlog Novakovog dolaska u Beograd!
Foto: Marina Lopičić

upoznaje sina sa običajima

Svaki patriota će biti veoma ponosan kada vidi pravi razlog Novakovog dolaska u Beograd!

Prvi put u Beograd stigla je i mala Tara, koja je nedavno napunila dva meseca i kojoj su se bake i deke neizmerno obradovale.

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom i naslednicima Stefanom i Tarom doputovao je u Beograd kako bi proslavio krsnu slavu Aranđelovdan. On će sa porodicom i prijateljima u utorak proslaviti sveca poput pravog domaćina, a u pripreme je uključena cela porodica.

PUT PAKLA I PUT RUŽA: Koja bi bila najgora moguća, a koja najbolja moguća grupa za Srbiju na Svetskom prvenstvu?

- Novak je odavno isplanirao da nakon turneje po Americi, gde je učestvovao u nekoliko šou-programa i dobro zabavio tamošnju javnost, dođe sa porodicom u Beograd. Razlog je krsna slava Aranđelovdan koju Đokovići porodično slave. Novak će u utorak, kako to običaji nalažu, slavski kolač odneti u crkvu kako bi ga osveštao i tako sina Stefana uputio u slavske običaje. On je sada dovoljno veliki da razume sve što mu mama i tata objašnjavaju, a oni su mu već danima pričali kako izgleda odlazak u crkvu i šta se radi za slavu - kaže izvor blizak porodici Đoković i dodaje:

ČOVIĆ UDARIO NA PARTIZAN I OPET RAZGNEVIO GROBARE: Ako je neko bolji, nek' nas pobedi, ali bez "gepekovanja" sudija i bambusanja bejzbolkama!

- Novaku su roditelji preneli ljubav prema veri, što on radi i kada su njegova deca u pitanju. Tara je još mala, ali Stefana je upoznao sa svim običajima. Novakova mama sprema kolač dok su u pripreme gozbe uključeni svi pomalo. Ove godine, posle dužeg vremena, porodica će biti na okupu jer su tu svi potomci Đokovića, uključujući i unučiće. Tara je, naravno, trenutno, u centru pažnje jer je prvi put u Beogradu, zbog čega su svi Novakovi i Jelenini prijatelji pohrlili da je vide.

PUT PAKLA I PUT RUŽA: Koja bi bila najgora moguća, a koja najbolja moguća grupa za Srbiju na Svetskom prvenstvu?

U međuvremenu, Novak i Jelena će u Beogradu spojiti lepo i korisno, pa će pored uživanja sa porodicom i prijateljima održati i nekoliko poslovnih sastanaka. Đokovići se trude da unapred isplaniraju svaki trenutak proveden u Srbiji kako bi završili sve obaveze i uspeli da se vide sa prijatljima sa kojima nemaju tako često priliku da se druže.

Da se u domovini osećaju prijatno govori činjenica da su Đokovići odmah po dolasku u Beograd opušteno prošetali jednim tržnim centrom, gde su večerali u restoranu. Potpuna euforija nastala je među građanima kada su videli Jelenu, Novaka i Stefana kako opušteno hodaju među prolaznicima.

Kako saznajemo, oni će se ubrzo nakon što proslave Aranđelovdan vratiti u Monte Karlo, gde ih čekaju nove obaveze, a Novaka i treninzi.

- On i dok je u Srbiji neće pauzirati sa treninzima. Obožava da vozi bicikl pored Dunava i nije mu teško da ustaje u bilo koje vreme kada nema puno prolaznika da u tome uživa, a ujedno i trenira. Svakako će iskoristiti priliku da ode na kontrolu kod doktora zbog lakta koji mu je povređen - kaže izvor.

BONUS VIDEO: Kešelj posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs/Blic/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.