NOLE U BEOGRADU: Znate li gde je prvo otišao po dolasku u rodni grad? Kad se pojavio s porodicom nastalo je opšte oduševljenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

I pokazao kakva je osoba

NOLE U BEOGRADU: Znate li gde je prvo otišao po dolasku u rodni grad? Kad se pojavio s porodicom nastalo je opšte oduševljenje! (VIDEO)

Srpski teniser će narednih dana boraviti u Beogradu

Objavljeno:

Novak Đoković je došao u Beograd. Najbolji srpski teniser planira da narednih nekoliko dana provede sa svojom porodicom i sa njima proslavi krsni slavu Aranđelovdan.

Trofejni teniser je stigao u utorak tokom dana u rodni grad, a već je stigao i da obiđe malo prestonicu, pa je tako svratio u šoping u jedan tržni centar, što se može videti na snimku u čiji je posed došao "Kurir".

Novak je sa porodicom šetao tržnim centrom, ali je i izlazio u susret navijačima i ostalim posetiocima koji su želeli da se fotografišu i prave selfije sa njim.

Podsećamo da su sa njim došli i supruga Jelena, sin Stefan, a prvi put je u Srbiji i njegova dvomesečna ćerka Tara.

Đoković planira da u sredu prisustvuje meču Evrolige između Crvene zvezde i CSKA, dok će u subotu u hotelu Hajat biti gost na HR simulaciji "Originalni razgovori" koju organizuje Fondacija Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Samo što mu glavu nije odfikario! Žestok sudar pred očima gledalaca!

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.