VRATIĆE SE NOLE JAČI NEGO IKAD! Legenda svetskog tenisa stala u odbranu Đokovića posle konstatnih priča o tome da je njegova karijera gotova! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

TREBAĆE MU PODRŠKA

VRATIĆE SE NOLE JAČI NEGO IKAD! Legenda svetskog tenisa stala u odbranu Đokovića posle konstatnih priča o tome da je njegova karijera gotova! (FOTO)

A sada rade isto i sa Novakom...

Objavljeno:

Legendarni španski teniser i trener Rafaela Nadala, Karlos Moja stao je u zaštitu Novaka Đokovića.

Kada su krajem 2016. mnogi "stručnjaci" tenisa i sporta izjavljivali da su Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji su pauzirali zbog povreda, praktično završili karijeru, malo njih je stalo u njihovu odbranu.

Olga Danilović pobedila u meču koji je trajao dva dana! (FOTO)

Troicki nije mogao do četvrtfinala!

Sada je u takvoj situaciji i naš Novak Đoković, i ponovo se vodi "hajka" da je on svoje odsvirao...ali Karlos Moja, iako trener njegovog večitog rivala, ne misli tako.

foto: EPA/Carlos Vela

- Hoću da ukažem na jednu stvar, a to je nipodaštavanje vrhunskih tenisera, pa tako u Španiji imate anti-nadaliste, u švajcarskoj anti-federeriste itd. I mnogi ti mrzitelji, ali i takozvani stručnjaci govorili su da su njih dvojica gotovi. A sada rade isto i sa Novakom. Kad bi mi u vrhu tenisa razmišljali kao i ti “stručnjaci” to bi bila bi velika, velika greška. To bi bilo idiotski! Verujete mi, niko na turu ne misli da se Đoković neće vratiti u punoj snazi i nastaviti tamo gde je stao - izjavio je za španski nekadašnji prvi reket sveta i pobednik Rolan Garosa.

BONUS VIDEO: Milan Borjan posle poraza od Arsenala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.