Novak Đoković je kao BOLID FORMULE 1! (FOTO)
Foto: Fonetap

LEPE REČI

Novak Đoković je kao BOLID FORMULE 1! (FOTO)

- Verujem da će opet biti najbolji

Objavljeno: 23:02h

Novi kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Panjiči tvrdi da njemu nije potrebno poboljšanje, već da se vrati u formu koju je imao pre povrede.

- Verujem da će opet biti najbolji!

Prošle sezone su navijači Partizana proklinjali klub jer ga je doveo, a sada je dobio šansu u slavnom italijanskom klubu! (FOTO)

Novak Đoković potvrdio je da će se vratiti tenisu na Australijan Openu u januaru, nakon što bude zalečio povredu lakta.

On je saopštio da će u njegovom timu biti Andre Agasi kao glavni trener, fizioterapeut Argentinac Ulises, dok će o njegovoj kondiciji brinuti Italijan Marko Panjini.

Kondicioni trener Panjini, koji ima iskustvo rada sa Fabiom Fonjinijem, Robertom Vinči i Svetlanom Kuznjecovom, kaže da je prihvatio saradnju sa Đokovićem jer veruje da on posle pauze može da se vrati u sam svetski vrh, gde mu je i mesto.

foto: Printscreen/Facebook/Novak India Fans

Panjini je otkrio da je sa Đokovićem prvi put o saradnji razgovarao na mastersu u Rimu, a da su detalji utanačeni na Rolan Garosu.

- Novak privatno doživljava važnu tranziciju. Do skora je 'živeo' tenis 100 odsto, a sada jer je drugi put postao otac i porodica mu je prioritet u životu. Međutim, on je i dalje motivisan da se takmiči i da daje maksimum na treninzima -izjavio je Panjini.

On je rekao da sa Đokovićem još nije započeo zvanično treninge, ali da on radi po programu koji je predviđen tokom rehabilitacije.

- Bol još nije u potpunosti nestao, tako da radi bez opterećenja ruke. On vežba, napreduje i mi smo optimisti.

Zanimljivo je kakvo je poređenje napravio Italijan.

foto: Marina Lopičić

- Novak je kao bolid Formule 1, njemu nije potrebno poboljšanje, već je neophodno vratiti ga u stanje u kojem je bio pre povrede.

On čvrsto veruje da srpski teniser opet može do čelne pozicije na ATP listi.

- Ne vidim razlog zbog čega se to opet ne bi dogodilo. Naravno, potrebno je vreme, ali Novak je i dalje jedan od najboljih sportista na svetu i veoma je motivisan. Uprkos problemima koje je imao, njegovo telo je i dalje netaknuto i puno energije. Verujem da će opet biti najbolji - rekao je Marko Panjini.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle prve utakmice za Crvenu zvezdu

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.