OPET ČUDAK! Ako ste bili šokirani Pepe Imazom, čekajte da vidite novog člana Noletovog stručnog štaba! (FOTO)
Foto: Profimedia/Fonet

alternativac

OPET ČUDAK! Ako ste bili šokirani Pepe Imazom, čekajte da vidite novog člana Noletovog stručnog štaba! (FOTO)

Čak vodi računa i o temperaturi vode koju Novak pije

Objavljeno:

Mukotrpne rehabilitacija obojena je latino ritmovima. Novak Đoković još ne može da drži reket u ruci, ali mrda kukovima uz pesme koje mu tokom dana pušta jedan Argentinac.

SRBIJA JE PONOSNA NA VAS! Naše gracije demolirale Tursku za plasman u finale EP! (FOTO)

Ulises Badio, novi fizioterapeut srpskog tenisera, brine se o Noletu od jutra do mraka u periodu oporavka od povrede lakta i trudi se da mu sačuva osmeh na licu.

Omaleni momak gotovo neprimetno je ušetao u stručni štab našeg asa na mastersu u Rimu i pratio ga sve do finala, a potom i na svim ostalim turnirima.

Dao je poslednji Zvezdin gol na evropskom gostovanju, a sada jako brine! Prijatelju moj, država je loša! Ima za budalaštine, a nema za fudbal! (VIDEO)

Nije se znalo mnogo o njemu, osim da je to izvesni Uli, s kojim se Srbin sit ispriča na italijanskom i španskom tokom treninga. Sada je objavljeno puno ime, prezime i funkcija koju će ovaj stručnjak obavljati naredne sezone. Zvanični fizioterapeut Foro Italika postao je prvi fizioterapeut Novaka Đokovića.

- U Rimu mi se obratio za pomoć, a potom je predložio da idem s njim na Rolan Garos. Sada živim između Italije, Beograda i Monte Karla. Singl sam i mogu da mu budem na raspolaganju 24 sata. Ako mi kaže: “Idemo u Šangaj”, idemo. To je sada moj posao. Nije mi bilo dovoljno samo da budem fizioterapeut na turniru. Gledao sam sve te vrhunske tenisere i želeo sam da imam puno radno vreme s njima - priča Badio za argentinski “Nasion”.

OVO SMO SVI ČEKALI! KONAČNO! Dame i gospodo, Aleksandar Katai! (VIDEO)

Ovaj dnevnik piše da je Uli specijalista za tradicionalnu kinesku medicinu i akupunkturu, što se Đokoviću posebno dopalo.

Čovek koji je uništio Srbiju u finalu EP otvorio dušu! Svađe sa Vujoševićem me vratile iz mrtvih! (FOTO)

foto: Marina Lopičić

- Novak je vegetarijanac i stalo mu je do spiritualnog, a Badio ne vodi računa samo o vežbama koje sprečavaju povrede i pomažu mu da se oporavi, već i o jelovniku i pripremi smutija. Čak se brine i o tome da voda koju pije ne bude hladna - piše u ovom listu.

“Nasion” navodi da je novi fizioterapeut svedok gotovo natprirodne moći istezanja srpskog tenisera.

- Ima takvu fizionomiju da može da dostigne neverovatan nivo istezanja. Te vežbe su ključne, radimo ih četiri puta dnevno. Nole je imao povredu koju zasad dobro kontrolišemo. Doneo je najbolju moguću odluku da pauzira do kraja sezone, jer smo dobili vreme da napravimo plan rada i da ne pogrešimo u načinu terapija. Jedva čeka da se vrati na teren - naglasio je Badio.

A da Novak nije klonuo duhom, svedoči atmosfera posle treninga kondicije:

- Kaže mi: “Uli, daj malo regetona!”. Latinska muzika ga baš oraspoloži.

BONUS VIDEO: Basket poznati vs košarkaši Partizana

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.