Nole došao na Dudin oproštaj i odmah progovorio na grčkom: Obećao da će šutirati trojke kao Spanulis! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Novak India Fans

neće se libiti

Nole došao na Dudin oproštaj i odmah progovorio na grčkom: Obećao da će šutirati trojke kao Spanulis! (VIDEO)

Srpski teniser je jedan od specijalnih gostiju na oproštajnom meču legendarnog trenera

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković biće deo velikog spektakla koji se igra u dvorani "Mira i prijateljstva" u čast kraja karijere jednog od najboljih evropskih trenera, Dušana Dude Ivkovića.

JOŠ SAMO JEDNOM I KRAJ! Dudin spektakularni oproštaj: Hteo sam i da Đoković igra, ali dovoljno je što će biti tu! (FOTO) (VIDEO)

Čuvenom košarkaškom stručnjaku je oproštajnu utakmicu u Pireju priredio Olimpijakos, kome je doneo dve titule prvaka Evrope, a upravo će se taj tim suprotstaviti ekipi najvećih zvezda.

Među zvanicama je kao što rekosmo i Novak Đoković koji je stigao u Atinu i dao izjavu za tamošnje medije i to na grčkom jeziku.

On je poručio da se neće libiti da šutne ukoliko lopta dođe do njega,iako neće moći da igra, iako je ideja Ivkovića bila da Đoković zaigra.

- Prvi put sam u Atini da gledam košarku. Nikada nisam gledao do sada. Verujem i čuo sam da je fenomenalna atmosfera. Neću šutirati trojke, samo ću gledati sa strane, ali ako slučajno lopta dođe do mene šutnuću kao Spanulis sa osam metara - rekao je Novak.

Podsećamo da će se Olimpijakosu suprotstaviti tim koji će činiti igrači koje je Duda trenirao tokom karijere poput Bogdana Bogdanovića, Hrijape, Antića, Kešelja, Micića, Hajnsa, Darija Šarića, Čedija Osmana, Tomasa Ertela...

U dvoranu u Pireju su već stigle i neke košarkaške ledende poput Žarka Paspalja, Dina Rađe, Mirsada Turkdžana...

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda za sezonu 2017/18

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.