Zimonjić pred dan odluke: Dokazali su da su favoriti, ali ćemo probati nekako da pobedimo! (FOTO)
Foto: REUTERS/Pascal Rossignol

SAMO JAKO!!!

Zimonjić pred dan odluke: Dokazali su da su favoriti, ali ćemo probati nekako da pobedimo! (FOTO)

- Pre meča sam rekao da su Francuzi favoriti, a to su do sada dva puta dokazali, Conga u singlu i dublovi. Videćemo šta će biti poslednjeg dana - istakao je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije

Objavljeno:

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je da su francuski teniseri favoriti u nastavku polufinala, ali da će njegova ekipa dati sve da pobedi.

Francuski dubl prejak za Orlove! (FOTO)

- Borili smo se do poslednjeg poena u dublu i skoro da smo preokrenuli, ali oni su se vratili sjajnim servisima, a u nekoliko poena su imali mnogo sreće. To je tenis - rekao je Zimonjić.

foto: REUTERS/Pascal Rossignol

Reprezentacija Francuske vodi u Lilu protiv Srbije sa 2:1 u polufinalu Dejvis kupa. Duel se nastavlja u nedelju s dva singl meča. Od 13 časova igraju Dušan Lajović i Žo-Vilfred Conga, a posle njih nastupiće Laslo Đere i Luka Puj.

- Pre meča sam rekao da su Francuzi favoriti, a to su do sada dva puta dokazali, Conga u singlu i dublovi. Videćemo šta će biti poslednjeg dana. Lajović je igrao dobro, ali je Žo favorit. Do sada su jednom igrali u Australiji, uslovi su bili drugačiji, ovo je sada Dejvis kup i šljaka. Dušan igra dobro, probaćemo nekako da pobedimo, kao što je on pobedio Puja - naveo je Zimonjić.

BONUS VIDEO: Emotivni Sale Đorđević posle pobede nad Rusijom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.