PREKIPELO MU: Đoković podnosi tužbu zbog lažnih tvrdnji da je dopingovan?!
Foto: EPA/Andrej Isaković

tako i treba

PREKIPELO MU: Đoković podnosi tužbu zbog lažnih tvrdnji da je dopingovan?!

Srpski teniser uglavnom na ovakve napade tokom karijere nije odgovarao na ovaj način, ali sada bi morao

Objavljeno: 08:29h

Novak Đoković neće prećutati i istrpeti nove napade na njegov lik i delo u vidu insinuacija da je završio karijeru zbog dopinga.

Kanadska novinarka, Helen Peletije, koja je iznela nedokazane tvrdnje da je nekadašnji najbolji igrač sveta uzeo pauzu kako bi se zataškalo da je bio pozitivan na dopingu, dobiće tužbu od srpskog tenisera.

foto: EPA/Andrej Isaković

Bivši svetski broj 1 je odlučio da ne igra do kraja sezone zbog povrede desnog lakta koji ga muči već neko vreme, ali je Kanađanka rekla da je to u stvari sve priča za javnost i da je zapravo reč o doping, iako je i sama rekla da njena priča nije potvrđena već da je sve samo pretpostavka.

Zbog toga Đoković planira da tuži novinarku, prenosi "Informer".

foto: EPA/Andrej Isaković

- Čuli smo se i sa ATP-om, pa će na osnovu toga proceniti šta mu je činiti. On nikada do sada nije tužio medije, iako su mnogo puta objaviljivali neistine. Teniseri ne daju mnogo informacija o povredama zbog konkurencije i onda ima mnogo prostora za spekulacije. Kad god je neki vrhunski igrač bio povređen, pojavljivale su se ovakve priče - poručeno je iz Novakvog PR tima.

Podsećamo da Novak nije jedini koji je optužen da je folirao povredu kako bi izbegao doping i da je godinama ranije takva hajka vođena i na Rafaela Nadala.

BONUS VIDEO: Početak priprema košarkaša Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.