Čovek kome su karijeru maltene uništile povrede i veliki Novakov prijatelj dao mu je savet kako da se izbori sa dugom pauzom!
Foto: Fonetap

niko ne zna to bolje od njega

Čovek kome su karijeru maltene uništile povrede i veliki Novakov prijatelj dao mu je savet kako da se izbori sa dugom pauzom!

Argentinac je čak tri puta propuštao čitave sezone

Objavljeno:

Novak Đoković se po prvi put u karijeri suočava sa dugom pauzom i odsustvom zbog povrede.

Srpski as je prošle nedelje najavio da neće igrati do kraja sezone ni na jednom turniru kako bi sanirao povredu desnog lakta.

A od koga će bolji savet dobiti kako da to prihvati na psihološkom planu i kako da se izbori sa dugotrajnim oporavkom nego od svog velikog prijatelja i čoveka kome su povrede maltene uništile karijeru, Huana Martina del Potra.

foto: Reuters

- Nije lako da se vratite kada ne igrate dugo. Dosta tenisera može da igra dobro posle duge pauze zbog povrede, ali neće igrati toliko dobro kao što će igrati u budućnosti. Moj savet mu je da uživa u životu, u vremenu kod kuće sa decom, i biće dovoljno jak da se spremi za povratak - poručio je Argentinac Srbinu.

"Div iz Tamila" je propušta čitave sezone i to čak tri puta zbog velikih problema sa zglobovima nakon što je 1009. godine osvojio US open, a i dalje ga oni muče, iako sada mnogo manje nego ranije.

BONUS VIDEO: Članovi fan kluba Milana govore za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.