Beker nema dilemu koja dva tenisera će se boriti za poziciju broj 1 na ATP listi!
Foto: AP

predviđanje nemca

Beker nema dilemu koja dva tenisera će se boriti za poziciju broj 1 na ATP listi!

S obzirom na probleme koje s povredama imaju Novak i Endi, ovo je očekivano

Objavljeno:

I dok svet iščekuje kakve će odluke doneti Novak Đoković i Endi Mari po pitanju oporavka od povreda i planova za nastavak sezone, Boris Beker nema dilemu koja dva igrača će se boriti za prvo mesto na ATP listi.

Nekadašnji trener srpskog tenisera smatra da će do kraja godine Rodžer Federer i Rafael Nadal voditi veliku bitku za zvanje najboljeg igrača sveta, iako je Britanac i dalje prvi.

foto: Fonet

- Dvojica najboljih igrača su trenutno Nadal i Federer i mislim da će se voditi borba između njih dvojice za prvo mesto na kraju godine. Rafa imala malu prednost, ali ostala nam je sezona na betonu i US Open - rekao je Beker za britanske medije.

Novak Đoković je došao u Beograd i narednih dana će saopštiti važnu odluku, verovatno o tome da li će ići na potpuno zalečenje i operaciju levog lakta koji ga muči više od godinu dana i zbog čega može da preskoči kompletan ostatak sezone ili će ipak to odložiti za kraj godine.

foto: Fonet

Istu dilemu ima i trenutno prvi igrač planete, Mari, samo što je kod njega reč o povredi kuka.

- Sezona na betonu povećava šanse Nadalu protiv Federera, ali takođe, zdravi Novak i Endi mogu biti pretnja - dodao je Beker.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Goran Grbović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.