PROCUREO SNIMAK NESREĆE U KOJOJ JE NASTRADAO ČOVEK: Policija promenila odluku, Venus Vilijams je vozila po zakonu! (VIDEO)
Foto: Reuters

razjašnjeno šta se dogodilo

PROCUREO SNIMAK NESREĆE U KOJOJ JE NASTRADAO ČOVEK: Policija promenila odluku, Venus Vilijams je vozila po zakonu! (VIDEO)

Na snimku se vidi da se američka teniserka kretala po saobraćajnim propisima, ali je drugo vozilo napravilo problem

Objavljeno:

Nakon što je u javnosti izašao snimak automobilske nesreće na Floridi u kojoj je učestvovala Venus Vilijams, a posle koje je preminula jedna osoba, policija je promenila prvobitnu odluku i saopštila da slavna teniserka nije prekršila zakon i pravila saobraćaja.

U prvobitnom izveštaju policije nakon što je dve nedelje posle udesa Džerom Karson preminuo u bolnici, policija je bila saopštila da je američka igračica kriva za udes, a advokat preminulog je podneo tužbu.

Ipak, na snimku koji je objavio sajt "TMZ" se vidi da je Vilijamsova vozila u skladu sa zakonom. Ona je na semaforu prošla na zeleno svetlo, ali se zaustavila na sredini zbog drugog automobila, dok se u međuvremenu upalilo crveno.

Ona je mislila da je i dalje zeleno za nju, pa je krenula da prelazi i drugi deo raskrsnice i tada je na nju naletelo drugo vozilo kojim je upravljala Linda Karson, supruga preminulog Džeroma koji je bio na mestu suvozača.

Karsonova je policiji izjavila nakon nesreće u kojoj je i ona zadobila povrede da nije mogla da se zaustavi jer je išla preko zelenog svetla.

Vilijamsova je izjavila najdublje saučešće porodici preminulog, a i rasplakala se tokom konferencije na Vimbldonu, gde trenutno igra na turniru.

BONUS VIDEO: DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.