Rafa je maksimalno nabrijan za Vimbldon, Čilić lagano protiv Nemca! Pogledajte i sve rezultate prvog dana (FOTO)
Foto: Reuters

1. kolo trećeg gren slema

Rafa je maksimalno nabrijan za Vimbldon, Čilić lagano protiv Nemca! Pogledajte i sve rezultate prvog dana (FOTO)

Dvostruki osvajač Vimbldona pobedio je za sat i 46 minuta, osam puta je oduzeo servis Milmanu, koji je napravio dva brejka

Objavljeno:

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobedio Australijanca Džona Milmana posle tri seta, 6:1, 6:3, 6:2. Dvostruki osvajač Vimbldona pobedio je za sat i 46 minuta, osam puta je oduzeo servis Milmanu, koji je napravio dva brejka. Nadal će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Donalda Janga, kome je Denis Istomin iz Uzbekistana predao meč.

foto: Reuters

Marin Čilić je pobedio u prvom kolu Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 6:2, 6:3. Kolšrajber nije pobedio na Vimbldonu još od 2014. godine, a sedmi put je izgubio u prvom kolu. Čilić će u drugom kolu igrati protiv Nemca Florijana Majera, kome je srpski teniser Viktor Troicki predao meč.

foto: EPA/Will Oliver

Italijanski teniser Fabio Fonjini plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Dimitrija Tursunova iz Rusije sa 6:1, 6:3, 6:3. On će igrati protiv pobednika duela Čeha Jiržija Veselija i Ilije Marčenka iz Ukrajine. Francuskinja Karolina Garsija plasirala se u drugo kolo pošto je za nepunih sat vremena pobedila Janu Čepelovu iz Slovačke sa 6:1, 6:1. Ona će igrati protiv Rumunke Ane Bogdan koja je bila bolja od Kineskinje Jing Jing Duan sa 6:4, 6:2. Američka teniserka Dženifer Brejdi pobedila je u prvom kolu Danku Kovinić iz Crne Gore sa 6:3, 6:1. Brejdi će igrati protiv Slovakinje Dominike Cibulkove, koja je posle dva sata i 45 minuta pobedila Andreu Petković iz Nemačke sa 6:3, 3:6, 9:7.

Pogledajte i sve ostale rezultate prvog dana u singlu...

MUŠKARCI:

foto: Printscreen/Flashscore.com
foto: Printscreen/flashscore.com

ŽENE:

foto: Printscreen/flashscore.com
foto: Printscreen/flashscore.com
foto: Printscreen/flashscore.com

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.