Ivanišević zapanjio svojim izborom favorita na Vimbldonu: Niko nije očekivao da će ovog igrača staviti ispred Noleta i Endija!
Foto: Fonetap

zna nešto, što mi ne znamo

Ivanišević zapanjio svojim izborom favorita na Vimbldonu: Niko nije očekivao da će ovog igrača staviti ispred Noleta i Endija!

Legendarni Hrvat je objasnio zašto tako misli

Objavljeno:

Bliži se treći Gren slem sezone, najprestižniji turnir u svetu tenisa, Vimbldon.

Priče o najvećim favoritima već uveliko kolaju, a sada je svoju prognozu dao i nekadašnji šampion, Goran Ivanišević, koji je zapanjio svet svojim izborom.

Prema njegovom mišljenju prva dva glavna konkurenta za trofej na "OI Ingland klabu" su Rafael Nadal i Rodžer Federer, što je i očekivano, ali njegov treći izbor je najmanje očekivan - Marin Čilić.

foto: AP

- Čilić igra dobro na travi, ali niko o njemu uopšte ne priča. Ima igru, samo je stvar mentaliteta, kako će se nositi s pritiskom. Ako nastavi da igra agresivno, na jedini način na koji može da igra, onda može biti jako opasan na Vimbldonu - rekao je Ivanišević.

On je stavio svog nekadašnjeg učenika i sunarodnika ispred prvog igrača planete i branioca titule Endija Marija, ali i Novaka Đokovića.

foto: Beta

- U ovom je trenutku Endi Marej je moj četvrti favorit. Marej je izgubio samopouzdanje i ne udara lopticu dovoljno dobro. Ovo govorim prema trenutnoj formi i načinu kako sada igraju, ali ko zna šta se još može desiti. Prošle godine Marej je imao dobar ritern, stavljao je sve pod pritisak i bio je agresivan. Danas je malo odsutan, a igrači veruju da ga mogu pobediti. To je najgora stvar koja vam se može dogoditi. Više nije nedodirljiv. Novak ne igra onako kako je igrao pre, pa moramo da vidimo u kakvoj će formi biti - poručio je legendarni Hrvat.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.