NJIH NE NALAZITE PORED PUTA: Šampione kao što su Novak i Rodžer teško da će svet ponovo imati!
Foto: Reuters

velike reči

NJIH NE NALAZITE PORED PUTA: Šampione kao što su Novak i Rodžer teško da će svet ponovo imati!

Srbin i Švajcarac su uzori najvećem talentu svetskog tenisa

Objavljeno:

Nova zvezda svetskog tenisa i momak kome se predviđa blistava budućnost Aleksandar Zverev ne veruje da će svet ponovo videti šampione kao što su Rodžer Federer i Novak Đoković.

Nemac koji je pobeđivao i Švajcarca i Srbina smatra da je za to najviše kriv pritisak koji se stavlja na pleća mlađim igračima.

foto: EPA/Yoan Valat

- Veoma je teško shvatiti mlade igrače, ali sa mnom nije takav slučaj jer sam oduvek znao zašto treniram i zbog čega se takmičim. Pritisak dolazi od medija koji uvek pokušavaju da pronađu novog Novaka Đokovića ili Rodžera Federera, ali takvi šampioni se ne pronalaze pored puta - istakao je Zverev.

Legendarni švajcarski teniser je njegov idol, a srećan je što može da uči od njega.

foto: Fonetap

- Uvek pokušava da nam pomogne i ja slušam njegove savete. Pomogao mi je na početku karijeri, kao i drugim igračima. Da li me je njegov povratak iznenadio? Ne, sumnja nije postojala jer on nije otišao, već je samo napravio pauzu. Naravno da niko nije očekivao da će osvojiti tri velike titule na početku godine, ali on je Rodžer. Fenomenalan je i nastavlja da piše tenisku istoriju - rekao je Zverev.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.