MARI ZAPREPASTIO JAVNOST! Možda naredne godine budu poslednje!
Foto: Reuters

čudna izjava

MARI ZAPREPASTIO JAVNOST! Možda naredne godine budu poslednje!

On je u nedavnom intervjuu za BBC izjavio da želi da uživa i pruži maksimum u naredne tri godine jer dobri rezultati neće trajati zauvek

Objavljeno:

Najbolji teniser na svetu kaže da njegove igre na najvišem nivou neće trajati još dugo.

On je u nedavnom intervjuu za BBC izjavio da želi da uživa i pruži maksimum u naredne tri godine jer dobri rezultati neće trajati zauvek.

Mari je do prvog mesta na listi došao u kasnijoj fazi karijere, ali lošim rezultatima u prvoj polovini sezone nije ugrozio svoj renking. Sledi mu onaj teži deo godine u kome je tokom 2016. dominirao, pa brani veliki broj bodova.

- Znam neke igrače kojima je išlo dobro do polovine njihovih tridesetih godina, ali to možda neće biti slučaj sa mnom - priznaje Mari. Britanski teniser je prošle godine osvojio Vimbldon, a igrao je u finalu Rolan Garosa. Ove godine su se u finalu sastali Vavrinka i Nadal, a Mari nije odbranio prošlogodišnji rezultat jer je zaustavljen u polu. - Možda narednih nekoliko godina budu poslednje godine kada imam šansu da se takmičim za Grend slemove i na najvećim turnirima. Ne znam koliko dugo ću još moći da igram za nešto poput toga. Hoću da na svakom turniru na kome igram izvučem maksimum. Titula na londonskom mastersu i olimpijsko zlato u Riju takođe su neka od postignuća iz prošle godine. Završni masters mu je u direktnom finalnom okršaju sa Đokovićem i doneo prvo mesto na ATP listi. - Mnogo je očekivanja tokom predstojećeg perioda pa to može biti malo stresno – ali trenutno mogu da 'pobegnem' od toga jer sam kod kuće, spavam u svom krevetu i moja porodica je sa mnom - rekao je Mari, koji pre Vimbldona igra na Kvinsu. - Stariji sam i imam više iskustva kako da se nosim sa tim pritiskom. Pritisak i stres na mene možda više ne utiču toliko kao kada sam bio mlađi - zaključuje Britanac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.