Novak menja odluku? Da li ćemo Srbina videti na terenu pre Vimbldona? (FOTO)
Foto: EPA/Caroline Blumberg

igra na kvinsu?

Novak menja odluku? Da li ćemo Srbina videti na terenu pre Vimbldona? (FOTO)

Srbin je od ponedeljka tek četvrti teniser na ATP list, prvi put od 2009, a spekulacije o povratku na Kvins dolaze dva dana nakon što je Rafael Nadal odustao od nastupa na turniru kako bi se odmorio za Vimbldon

Objavljeno: 19:41h

Iako je na Rolan Garosu najavio da neće igrati na travi pre Vimbldona, Novak Đoković bi ipak mogao da nastupi na turniru na Kvinsu.

Kako prenose engleski mediji, Đoković razmatra nastup na Aegon International Championship turniru u Istbornu, koji počinje 26. juna, a završava se 1. jula, dva dana pre početka Vimbldona.

- Đoković još nije odlučio, ali je istina da razmatra nastup na ovom turniru. Odlučiće narednih dana - rekao je njegov portparol Tajmsu.

Đoković nije igrao na Kvinsu od 2010. godine, proteklih godina se za Vimbldon zagrevao na egzibicionom turniru Boodles, ali ga je rezultatska kriza očigledno naterala za konkretniju pripremu.

foto: AP

Srbin je od ponedeljka tek četvrti teniser na ATP list, prvi put od 2009, a spekulacije o povratku na Kvins dolaze dva dana nakon što je Rafael Nadal odustao od nastupa na turniru kako bi se odmorio za Vimbldon. Đoković je tri puta osvajao Vimbldon bez konkretne pripreme, a rivali na Kvinsu će mu između ostalih biti branilac titule Endi Mari, Stan Vavrinka, Miloš Raonić, Huan Martin del Potro, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Nik Kirjos, Vilfred Conga, Tomaš Berdih...

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.