Federer komentarisao Đokovićev pad: Ovakve reči nismo očekivali ni u najluđem snu! (FOTO)
Foto: Fonetap

LEPE REČI

Federer komentarisao Đokovićev pad: Ovakve reči nismo očekivali ni u najluđem snu! (FOTO)

Za razliku od ranije, kada je uglavnom kritikovao najboljeg srpskog tenisera, Federer je sada istakao da se Đokovićevi rezultati u 2017. godini ocenjuju kao slabi iz jednog nezgodnog razloga

Objavljeno:

Švajcarski teniser Rodžer Federer smatra da će se Novak Đoković brzo vratiti uspesima na teniskim terenima.

Za razliku od ranije, kada je uglavnom kritikovao najboljeg srpskog tenisera, Federer je sada istakao da se Đokovićevi rezultati u 2017. godini ocenjuju kao slabi zato što su svi navikli poslednjih godina da gledaju njegovu dominaciju na terenu.

CELA SALA SE TRESLA OD SMEHA: Miša Tumbas zvao Tavambu pogrešnim imenom, Kamerunčeva reakcija nas je bacila na pod! (VIDEO)

- Ako poredimo njegove rezultate danas sa onima iz prve polovine prošle godine, kada je istovremeno držao sva četiri grend slema, onda možemo da kažemo da je u krizi. Ipak, Novak je četvrti na svetu, bio u završnici gotovo svih turnira ove sezone... Nema dileme da to nije dovoljno za igrača takvog kalibra, ali sve može da se gleda iz različitih uglova - rekao je Federer.

foto: Profimedia

On je dodao da očekuje da Đoković vrlo brzo bude ponovo kandidat za prvo mesto na ATP listi, jer je previše dobar igrač da bi njegova kriza potrajala.

4 kandidata za naslednika Džikića! Grobarima će se jedan posebno dopasti! (FOTO)

- Jasno je da smo svi iznenađeni padom u Novakovoj igri posle Rolan Garosa prošle godine, kada smo smatrali da će nastaviti da dominira. On je previše dobar igrač da bi njegova kriza potrajala. Očekujem da uskoro osvoji još neki grend slem i da se ponovo bori za prvo mesto na ATP listi. Verujem da ćemo vrlo brzo videti Đokovića u punom sjaju na terenu - istakao je Rodžer.

BONUS VIDEO: Miša Tumbas se dere: Talamba, Talamba! Kamerunac izvrištao od smeha

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.