BRAVO, ZIKI! Srbin u četvrtfinalu Rolan Garosa! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

sjajno

BRAVO, ZIKI! Srbin u četvrtfinalu Rolan Garosa! (FOTO)


Njih dvojica će se za plasman u polufinale Rolan Garosa boriti protiv Brazilca Rožerija Dutra da Silve i Italijana Paola Lorencija.

Objavljeno: 18:16h

Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u paru sa Fernandom Verdaskom. Zimonjić i Verdasko su u osmini finala pobedili Australijanca Semjuela Grota i Šveđanina Roberta Lindšted 6:2, 6:4. Srpski i španski teniser su u prvom setu napravili dva brejka, dok im je u drugom jedan bio dovoljan za pobedu i plasman u četvrtfinale. Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u paru sa Fernandom Verdaskom.

foto: Beta

Zimonjić i Verdasko su u osmini finala pobedili Australijanca Semjuela Grota i Šveđanina Roberta Lindšted 6:2, 6:4. Srpski i španski teniser su u prvom setu napravili dva brejka, dok im je u drugom jedan bio dovoljan za pobedu i plasman u četvrtfinale. Njih dvojica će se za plasman u polufinale Rolan Garosa boriti protiv Brazilca Rožerija Dutra da Silve i Italijana Paola Lorencija..

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.