Tata, idi u Pariz! Ti voliš Novaka! Kako je sin ubedio Agasija i kako ga je Đoković šokirao od prvog momenta! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Za sve je on kriv

Tata, idi u Pariz! Ti voliš Novaka! Kako je sin ubedio Agasija i kako ga je Đoković šokirao od prvog momenta! (VIDEO)

Legenda tenisa je prvi put govorila o saradnji sa drugim igračem sveta

Objavljeno: 13:21h

Andre Agasi je otvorio dušu i pričao za javnost o tome kako je došlo do saradnje između njega i Novaka Đokovića, koja će za sada biti kratkotrajna.

Nekadašnji najbolji igrač sveta je sada na Rolan Garosu u ulozi trenera srpskog tenisera, 18 godina nakon što je on podigao šampionski pehar u Bulonjskoj šumi.

VOLIM TE: Novak se oglasio posle ponoći emotivnom porukom! Znamo za koga će danas igrati! (FOTO)

foto: Fonetap

Kada je ozvaničena saradnja, pojavila se informacija da je Štefi Graf, supruga legendarnog Amerikanca, glavna bila u odluci da on prihvati ponudu koju je dobio od drugog igrača planete, ali ipak je neko drugi bio zaslužan za to.

- Nas dvojica smo pričali dosta telefonom u vreme trajanja turnira u Monte Karlu, a i posle njega. Novak je izuzetno inspirativna osoba i iskreno šokiran sam koliko taj momak brzo uči. Nas dvojica smo sada u fazi da svakoga dana učimo dosta jedan od drugog i na terenu i van njega. Veoma je interesantna i inspirativna osoba, odmah sam video da ima visok IQ, da je izuzetno emotivan. Nisam znao da li ću da prihvatim njegov poziv, ali sedeo sam sa Štefi i sa našim sinom koji mi je rekao: "Tata, idi u Pariz, ti voliš Novaka!" Štefi se složila i eto me sa njim - otkrio je Agasi krivca za neočekivanu saradnju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.