PAZITE SE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Navikli smo na kritike, ali ove reči najbolji srpski teniser sigurno nije očekivao od Vilandera! (FOTO)
Foto: Reuters

ko o čemu vilander o đokoviću

PAZITE SE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Navikli smo na kritike, ali ove reči najbolji srpski teniser sigurno nije očekivao od Vilandera! (FOTO)

Legendarni švedski teniser ponovo je komentarisao partije svetskog broja 2

Objavljeno:

Novak Đoković je glavna tema teniske javnosti ovih dana. Posle ubedljive pobede nad nezgodnim Portugalcem Souzom proslavljeni teniser Mats Vilander se složio sa mišljenjem ljubitelja tenisa da ćemo uskoro gledati Novaka u pravom svetlu, što mu verovatno nije bilo ni malo lako da prizna, s obzirom da što koristi svaki trenutak da kritikuje najboljeg srpskog tenisera.

DELIJAMA STALO SRCE: Gori dan dugo nije svanuo košarkašima Crvene zvezde! (FOTO)

foto: AP

- Mislio sam da će meč protiv Žoaoa Souze za Novaka biti nezgodan, jer zapravo još uvek ne znamo kako stoje stvari sa njegovim igranjem. Odigrao je dobro u prvoj rundi, iako je Souza takmičar koji ima dobre napade i pokrete , Đoković ga je potpuno uništio. Souza je opasan protivnik kada njegovi suparnici ne igraju dovoljno dobro i nisu fokusirani. Mislim da je Đoković opet dobio onaj sjaj u očima. Srećan je jer opet igra tenis, njegovi udarci su veoma dobri. Zato, pazite se Novaka Đokovića- rekao je Mats.

Nole je jedno veliko dete: Kupio Stefanu novu igračku, pa se zaigrao kao da ima pet godina! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.