Beker ima jednu zamerku za Noleta i Agasija, a kada je upitan za Pepea Imaza... Nije mu bilo svejedno! (FOTO)
Foto: Reuters

ISKRENI NEMAC

Beker ima jednu zamerku za Noleta i Agasija, a kada je upitan za Pepea Imaza... Nije mu bilo svejedno! (FOTO)

"Igrači imaju emocije, prolaze kroz uspome i padove i na kraju se vraćaju. Samo što kod Novaka taj period vraćanja traje malo duže. Kada ste toliko dugo uspešni, postoje neke godine koje su manje dobre. Ne može svaka da bude uspešna", istakao je Beker

Objavljeno:

Boris Beker koji je dve godine radio sa Novakom i sa kojim je sigurno Srbin ostvario najveće uspehe u karijere, već je istakao da je Amerikanac odličan izbor, a sada je malo produbio prvobitnu izjavu.

- Nije to iznenađenje za mene. Bio sam u kontaktu sa Novakom i njegovim timom i mislim da je Andre odličan izbor. Oni su savršen par. Karakter Agasija i činjenica da je uključen u rad Fondacije Novak Đoković, mislim da su veoma važni - kazao je legendarni Nemac.

Jedino što im možda "zamera" je što saradnju nisu počeli ranije.

- Voleo bih da su krenuli da rade od Monte Karla jer bi tako imali više vremena da se naviknu jedan na drugog. Mnogo toga zavisi od naredne sedmice, ali poznajem Agasija. Ovo bi mogla da bude dobitna kombinacija - istakao je Beker.

foto: Reuters

Nemac je dodao da je Novak pametan momak koji u svakoj situaciji zna šta treba da radi.

- Igrači imaju emocije, prolaze kroz uspome i padove i na kraju se vraćaju. Samo što kod Novaka taj period vraćanja traje malo duže. Kada ste toliko dugo uspešni, postoje neke godine koje su manje dobre. Ne može svaka da bude uspešna. To kroz šta Novak prolazi se zove zrelost. Bori se sa sobom. Ono što nikada neće da se promeni je činjenica da voli da se takmiči i da pobeđuje.

O stalno kritikovanom Pepeu Imazu, Beker nije želeo da govori.

foto: Profimedia

- Mislim da nije u redu da ja koji sam bio u Novakovom timu govorim o situaciji sa Imasom. Srećan sam što će Andre sa njim raditi. Sve ostalo je Novakova odluka - naveo je Beker.

Nemac se usudio i da prognozira ko je glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa.

- Video sam obrise starog Novaka u Rimu, naročito u polufinalu i finalu. Međutim, u ovom momentu, ja dajem prednost Rafaelu Nadalu - zaključio je Boris Beker.

BONUS VIDEO: Proslava titule Grobara

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.