KO JE MUŽ JELENE JANKOVIĆ I ZAŠTO GA KRIJE OD JAVNOSTI? Njihova ljubavna priča je FILMSKA
Jelena Janković, Foto: Profimedia

opaa

KO JE MUŽ JELENE JANKOVIĆ I ZAŠTO GA KRIJE OD JAVNOSTI? Njihova ljubavna priča je FILMSKA

Teniserka svog partnera krije od medija, ali je Barać imao javne nastupe ranije, naravno u svrhu posla koji radi

Objavljeno:

Jelena Janković posle završetka karijere uživa i u potpunosti se posvetila porodici, a njen privatni život oduvek intrigira javnost.

Kako mediji pišu, upoznavanje Jelene Janković i Branka Baraća, te ceo zaplet njihove ljubavi, bilo je potpuno filmski. Nakon Adrija tura, koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na koronavirus, te je potražila lekarsku pomoć.

Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao.

Branko Barać, doktor sa kojim Jelena Janković ima dete
Branko Barać, doktor sa kojim Jelena Janković ima dete foto: Printscreen/RTCG

Nakon ukidanja vanrednog stanja, Jelenu i Branka su ljudi viđali u prestoničkim restoranima i tada je cela priča dospela do javnosti. A sada već slave treći rođendan svojoj naslednici Uni.

Teniserka svog partnera krije od medija, ali je Barać imao javne nastupe ranije, naravno u svrhu posla koji radi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na Univerzitetu u Beogradu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. - Uvek sam želela da se priča o tenisu, o rezultatima, da me po tome pamte, a ne po privatnom životu. Smatram da sam skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje toliku pažnju - govorila je svojevremeno popularna Džej Džej o svojim partnerima.

O Jeleni i njenom ljubavnom životu se ništa nije znalo od 2012. kada je raskinula šest godina dugu vezu sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem.

Jasno je i zašto, pošto je tada sportski par bio i te kako praćen. Inače, nekadašnja prva teniserka sveta dugo se nije oglašavala.

Nedavno je ipak odlučila da govori za slovenačke medije.

Tom je prilikom je pričala o karijeri, Novaku Đokoviću, ali i razlogu zbog kog ne govori za novinare iz Srbije... Pored svega, primetan je i nešto drugačiji imidž bivše teniserke.

Naime, Jelena je promenila frizuru i izgleda znatno drugačije nego dok je igrala.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

( Espreso / Sportal / Prenela: Iva Krga )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.