NOVAK POTPUNO SLOMLJEN! Đoković utučen nakon teškog poraza...
Novak Đoković, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

TEŠKO MU JE

NOVAK POTPUNO SLOMLJEN! Đoković utučen nakon teškog poraza...

Nije mu lako

Objavljeno: 07:15h

Prvi reket sveta Novak Đoković doživeo je šokantan poraz od 123. tenisera na svetu, Italijana Luke Nardija sa 2:1 u setovima.

Novak je nakon poraza istakao:

- Čestitam mu što je posebno u trećem setu igrao sjajan, sjajan tenis. Gledao sam ga kako igra. Nisam znao mnogo o njemu, ali sam ga gledao kako igra, i znao sam da ima odličan tenis sa osnovne linije, posebno forhend. Dobro se kreće. Veoma je talentovan - rekao je Đoković posle meča i potom dodao:

- Ušao je kao "laki luzer" u glavni žreb, nije imao šta da izgubi, tako da je igrao odlično. Zasluženo je pobedio. Više sam bio iznenađen svojim nivoom. Moj nivo je bio jako, jako loš. To je to, znaš. Ove dve stvari se spajaju. Ima sjajan dan - Imam stvarno loš dan. Rezultat kao negativan ishod za mene.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/ RAY ACEVEDO

- Čestitam mu posebno što je u trećem setu igrao sjajan tenis. Gledao sam ga kako igra. Nisam znao mnogo o njemu, ali sam ga gledao kako igra i znao sam da igra odlično sa osnovne linije, posebno forhend. Dobro se kreće. Veoma je talentovan. Ušao je u žreb kao laki luzer, tako da zaista nije imao šta da izgubi.. Zasluženo je pobedio. Više sam bio iznenađen svojim nivoom. Moj nivo je bio jako, jako loš. To je to. Te dve stvari idu zajedno. Imao je sjajan dan, a ja baš loš.

- Ove sezone nisam osvojio titulu, to nije nešto na šta sam navikao. Veći deo svoje karijere sezonu sam započinjao pobedom na Grend slemu, pobedom u Dubaiju ili nekom turniru. To je deo sporta. Nekad pobedite, nekad izgubite. Nadam se da ću osvajati i dalje. Pretpostavljamda će svaki trofej koji osvojim biti sjajan (smeh). Očigledno, da bih prekinuo negativan ciklus koji imam na poslednja tri, četiri turnira gde nisam bio baš blizu najboljeg nivoa - istakao je Novak.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.