NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVET! Razlaz sa Vajdom i kompletnim stručnim štabom!
Foto: AP, Reuters

neverica

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVET! Razlaz sa Vajdom i kompletnim stručnim štabom!

Do razlaza je došlo posle detaljnih analiza postignutih rezultata u prethodnom periodu
Objavljeno: 12:04h

- Osećam da je ovo novo poglavlje u mom životu. Moja karijera je uvek išla uzlaznom putanjom, a sada doživljavam kako je to kada vas put odvede u drugom pravcu. Želim da pronađem način da se vratim na sam vrh jači i otporniji nego pre. Veoma sam uveren da ću u tome uspeti, iako je reč o procesu koji ne može da se desi preko noći. Zato mi je potrebno i vreme da pronađem pravu osobu u timu sa kojom ću moći da se povežem na profesionalnom nivou. Toliko sam dugo u tenisu da mogu samostalno da sprovodim dnevne rutine, i ne želim da žurim sa odlukama. Plan je da na narednim takmičenjima putujem uz podršku svoje porodice i menadžera.

Obavestiću javnost o detaljima kada pronađem pravu osobu za tim, ali za sada bih želeo samo da se svima vama zahvalim na podršci i na razumevanju - jasan je Đoković.

foto: Beta

Slovački stručnjak se zahvalio Novaku na divnoj saradnji.

- Vreme provedeno sa Novakom je jedan život. Bili smo deo velikih uspeha, živeli i disali za iste ciljeve. Pružio sam sve što sam znao kao trener i ponosan sam na naše rezultate. Stigli smo do momenta kada smo shvatili da je potrebna nova energija u timu. Novak može još da ide napred, i siguran sam da hoće. Uveren sam da će ostati u samom vrhu tenisa još dugo i da će pružiti nove pobede i nove radosti njegovim fanovima i svim istinskim ljubiteljima tenisa. I dalje ćemo se konsultovati , viđati, družiti, jer mi smo ipak porodica - rekao je Vajda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.