IMA NOVOG TRENERA: Obnovio saradnju sa čuvenim stručnjakom!
Novak Đoković i Holger Rune, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

atp

IMA NOVOG TRENERA: Obnovio saradnju sa čuvenim stručnjakom!

Doneo je odluku koja će uticati na nastavak njegove karijere

Objavljeno:

Danski teniser Holger Rune objavio je danas na društvenim mrežama da je obnovio saradnju sa čuvenim trenerom Patrikom Muratogluom, koji će u budućnosti brinuti o mladom asu.

Holger Rune
Holger Runefoto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Podsetimo, njih dvojica su već sarađivali od oktobra 2022. do avgusta 2023. godine.

- Nekada morate probati različite stvari kako biste znali šta će raditi, a šta neće. U prethodnim mesecima sam naučio mnogo o tome šta je važno za mene. Sa Patrikom sam ostvario neke od mojih najvećih pobeda i verujem da će mi on pomoći da ostvarim svoje ciljeve - napisao je Rune na društvenim mrežama.

Patrik Muratoglu
Patrik Muratoglufoto: Profimedia

Podsetimo, legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, objavio je nedavno da prekida saradnju sa Dancem Holgerom Runeom.

Boris Beker
Boris Bekerfoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

- Želeo bih da vas obavestim da ću se istog trenutka povući sa mesta glavnog trenera Holgera Runea. Počeli smo saradnju sa početnim ciljem da dođemo na Završni ATP masters prošle godine, ali nakon toga smo zaključili da je za naš uspeh potrebno da budem mnogo prisutniji nego što mogu. Zbog profesionalnih i privatnih obaveza, ne mogu da pružim Holgeru ono što mu je sada potrebno. Želim mu samo najbolje i uvek ću biti njegov najveći navijač. Iskreno poštujem ono što smo prošli zajedno - saopštio je Nemac.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.