MEDVEDEV ZABIO NOŽ U LEĐA NOVAKU! Rus nakon poraza od Sinera POTCENIO Đokovića!
Novak Đoković, Foto: EPA/Mast Irham

ŠTA TO PRIČAŠ

MEDVEDEV ZABIO NOŽ U LEĐA NOVAKU! Rus nakon poraza od Sinera POTCENIO Đokovića!

Medvedev zario nož u leđa Đokoviću

Objavljeno:

Italijanski teniser Janik Siner savladao je Danila Medvedeva sa 3:2 u setovima na Australijan openu i tako osvojio prvi Gren slem trofej u karijeri.

Medvedev je nakon meča rekao da veruje u Novakov pad na ATP listi, tačnije da će uskoro dobiti naslednika na prvo mestu:

Danil Medvedev
Danil Medvedevfoto: Anthony WALLACE / AFP / Profimedia

- Mislim da zato imamo ATP rang listu. Na ovom turniru je bio najbolji igrač na svetu, zato je osvojio Slem. Ali ne znamo šta će se dalje dešavati. Trenutno je on u trci za No.1. Ako nastavi da igra ovako, ako nastavi da pobeđuje na ovakvim turnirima, on će biti broj jedan u jednom trenutku. Nikad ne znamo šta može da se desi. Mnoge stvari mogu da se dogode u karijeri. Zato mislim da je tenis lep sport jer ne možete gledati u budućnost. Ne znaš. Ako ostane zdrav i igra ovako, u jednom trenutku će biti broj jedan. Dva meseca, godinu dana, dve, jednog momenta. Mnogi igrači su prošli razne stvari u sezonama i karijerama, videćemo kako će Janik da se nosi sa svim. I sebe sam stavio u dobru poziciju. Pretpostavljam da sam No.2 u trci. Daću sve od sebe da budem blizu - rekao je Medvedev.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.