POZNATA PLAVUŠA UHVATILA NOVAKA ZA RUKU! Đoković nije znao ŠTA GA JE SNAŠLO - "Nemoj da mi bežiš..." (FOTO)
Foto: Printscreen/Eurosport1

GLEDAJTE OVO

POZNATA PLAVUŠA UHVATILA NOVAKA ZA RUKU! Đoković nije znao ŠTA GA JE SNAŠLO - "Nemoj da mi bežiš..." (FOTO)

Tada ga je ona uhvatila za ruku i podigla je u vis i dodala "i onda osvojiš turnir

Objavljeno:

Novak Đoković prošao je u polufinale Australijan opena i onda je pravio šou pred kamerama. Prvo sa Nikom Kirjosom, a onda sa Barbarom Šet. Stao je pored prelepe voditeljke i analizirao dešavanja sa terena.

Sve je počelo sa njenom rečenicom koja je nasmejala sve. "Ne želi da mi se približi previše jer je znojav, ne smem da mu dam mikrofon, uzeće mi ga", počela je Barbara izlaganje i onda su počeli da se smeju i svi koji su bili u studiju, pa i Đoković koji je stajao pored.

Novak Đoković
foto: Ciro De Luca / Zuma Press / Profimedia

Srbin je pobedio posle četiri seta igre, a prvi gem trajao je čak 16 minuta. "Bio je jedan od najdužih gemova koje sam ikada igrao, bilo je baš vruće na terenu. Najtopliji dan u godini. Tejlor je izašao sa jasnim planom, pritiskao me sa osnovne linije, terao me je da trčim, stalno sam bio u zaostatku, još kada dobro servira. Mučio sam se i fizički i mentalno, kako god. U trećem sam dobro počeo, sunce je zašlo, temperatura je pala i bilo je lakše za igru."

Polako je Tejlora stizao umor što se videlo u trećem i četvrtom setu. Tako je Barbara podsetila na čuvenu izjavu Endija Rodika "da ti Novak prvo uzima noge, telo, pa dušu". "Ne znam da li bih se složio sa tim, uzeo sam mu noge, mada je i on moje, mnogo sam trčao. Moja realizacija brejk lopti nije bilo dobro, posebno u drugom setu, imao sam mnogo brejk šansi, njegovi drugi servisi, riterni, nalazio je rešenja. Morao sam da mu čestitam i da nastavim dalje. Ostao sam smiren u trećem setu."

1 / 4 Foto: Printscreen/Eurosport1

Slao je Novak poljupce Kirjosu u prvom setu, pa su onda odradili i intervju na terenu, a Barbara je na kratko prekinula Novaka i dobacila mu "da joj ne beži". "Da, mislim i ja da je bio nervozan, bio mu je prvi intervju. Radi odličan posao, daje nešto novo našem sportu, kako sa reketom tako i u ulozi komentatora. Naravno, volim tebe, Matsa Vilandera, Džima Kurijera, Tima Henmana. On je važio za kontroverznu ličnost, jer uvek kaže ono što misli. Lepo je bilo videti ga na terenu."

Za kraj je Barbara pitala Novaka da li zna šta se desi kada on ode u polufinale Australijan opena. "Prođem u finale", odgovorio je Novak koji u polufinalima ima skor 11/11 u Melburnu.

Tada ga je ona uhvatila za ruku i podigla je u vis i dodala "i onda osvojiš turnir." "Moram da ostanem skroman. Samopouzdanje je tu, ali biće sve teže u nastavku. Moram da se spremam za to", zaključio je Đoković.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso/Mondo/N.S./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.