MEDVEDEV OTKRIO ŠTA MU JE PONUDIO NOVAK: "Prvo sam odbio , a onda sam se pokajao" - ovo je velika ISTINA o Đokoviću
Medvedev i Đoković, Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

PRIČA ZA SVA VREMENA

MEDVEDEV OTKRIO ŠTA MU JE PONUDIO NOVAK: "Prvo sam odbio , a onda sam se pokajao" - ovo je velika ISTINA o Đokoviću

Stidljivi Rus podelio anegdotu na konferenciji za medije

Objavljeno: 20:03h

Treći teniser sveta, Rus Danil Medvedev se rutinski plasirao u osminu finala Australijan Opena, pošto je bio bolji od Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima sa 6:3, 6:4, 6:3.

Na konferenciji za medije je ispričao zanimljivu anegdotu o najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću.

- Priča je bila neverovatna. Vežbali smo sa Novakom. To je bilo tako smešno. Čak je rekao: 'Oh, igramo Dejvis kup za par dana.' Rekao sam mu: 'Da. Ideš?'Odgovorio mi je: „Da, idem.“ To je bio moj prvi meč. Pitao je: „Kada ideš?“, a ja sam mu rekao da idem u subotu. Pitao me je: „Želiš li da ideš sa mnom?“ - ispričao je Rus, pa nastavio: - Iskreno, osećam se kao da sam stidljiva osoba. Prvo sam mu rekao: „Ne, ne, Federacija mi je već uzela karte.“ Putovao bih tri sata više, zaustavljali bismo se... Trebalo je da mu kažem: "Da". Kada smo završili trening posle sat vremena, pitao sam ga: Novače, da li stvarno mogu da idem sa tobom? On je rekao: "Naravno". Odmah sam mu odgovorio: "Dobro, idemo" - otkrio je Medvedev.

Potom je otkrio zašto ceni i poštuje Đokovića. - Mislim da je to ono što ljudi ponekad ne znaju o Novaku. On može biti čvrst na terenu, kao i ja. On može biti takav i takav. Ali ja, kada sam ga prvi put sreo, bio sam 400. na svetu. Sada sam 3. na svetu. Bio sam 1. na svetu. Osećam se kao da me tretira isto kao pre. Sigurno sam mu postao više rival nego ranije. Ali tretman van terena kada se vidimo je isti. Sviđa mi se ovo kod njega. Smatram da je ovo veoma dobro od njega kao osobe - rekao je Medvedev.

Rus će u narednoj rundi odmeriti snage sa Portugalacem Nunom Boržešom koji je ovogodišnja senzacija u Melburnu.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.