U INAT DUŠMANIMA: Đoković objavio VELIKU STVAR, Nadal i Federer će pući od muke! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: EPA/Richard Wainwright

čekanju je došao kraj

U INAT DUŠMANIMA: Đoković objavio VELIKU STVAR, Nadal i Federer će pući od muke! (FOTO)

Ideja se rodila pre 10 godina

Objavljeno: 23:54h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iza sebe ima jednu od najuspešnijih sezona u karijeri, a novu godinu je želeo da počne na najbolji mogući način.

On je trenutno u Australiji gde se zajedno sa ostalim srpskim teniserima bori na Junajted kupu, ali ima vlasnik 24 Grend slem titule vremena i za druge stvari.

Naime, Đoković je prvog dana 2024. godine lansirao svoj novi brend.

U pitanju su kockice sa elektrolitima koje su razvijene u saradnji sa Waterdrop timom.

- Uzbudljivo je ovo vreme za sve nas, objavili smo sve ovo u Australiji, mestu gde sam uradio fantastične stvari, teniski gledano - rekao je Novak u poruci na društvenim mrežama.

- Sila slavi moje iskustvo, ono kroz šta sam prošao. Želeo sam to da podelim sa ljudima širom sveta. Uzbuđen sam, hvala svima na podršci. Ovo je početak divnog putovanja.

Ideja nije nova.

- Ideja da se stvori SILA je započela još pre deset godina. Tada sam počeo da budem disciplinovaniji, strastveniji i neumoljiviji u pronalaženju najboljih načina da budem bolji i na terenu i van njega. Bio sam inspirisan opštim stanjem svog tadašnjeg zdravstvenog stanja i time kako sam se tada osećao, pa sam odlučio da razmislim o stvaranju sopstvenog brenda koji bi mogao da obogati živote ljudi na isti način kao što je obogatio moj - rekao je Đoković jednom prilikom.

Bonus video:

02:58

PRESVALIČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.